ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
KNK “Kent Konak” on birinci “ilkbahar sayısı çıktı

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 21.5.2012    


KNK “Kent Konak” on birinci “ilkbahar sayısı çıktı

Konak Belediyesi'nce KNK "Kent Konak" adıyla üç ayda bir yayımlanan derginin on birinci ilkbahar sayısı çıktı. Yayım hayatına başladığı 2009 yılından beri titizlikle hazırlanan KNK “Kent Konak” dergisi yine dopdolu.

Özel röportajların, belgesellerin yer aldığı on birinci sayıda, kültür, sanat, tarih, spor, turizm ve kent haberleri yer alıyor. Dergiye ulaşmak artık çok kolay. Belediye hizmet binalarında, sinemalarda, otel lobilerinde, hastanelerde, taksi duraklarında, havalimanında, kuaför ve berber salonlarında, kahvehanelerde, alışveriş merkezlerinde, Belediye semt ve kültür merkezlerinde ve benzeri mekanlarda bulunabiliyor.

"KNK Kent Konak" dergisinin her sayısının çok büyük ilgi gördüğünü, koleksiyonerlerin sabırsızlıkla beklediğini ve beğeniyle okunduğunu belirten Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, yine birbirinden ilginç röportajların, kenti ilgilendiren konuların ve beğeniyle okunulacak belgesel tadındaki anlatıların yer aldığını söyledi. Derginin Türkiye’nin dört bir yanına İzmir’den sevgi mesajları gönderdiğini hatırlatan Başkan Tartan,” KNK Kent Konak gerçek bir kent dergisi “dedi.

BU SAYIDA NELER VAR

Konak Belediyesi’nin İzmir’e kazandırdığı 3’üncü butik müze olan Neşe ve Karikatür Müzesi, çok değerli mizahçılara ev sahipliği yapıyor. Ayda 2 kez mizah ustalarına kapısını açan müze mizahçıları sevenleriyle buluşturuyor. Neşe ve Karikatür Müzesi’nin ilk konuğu Aydoğan Yavaşlı sevenleriyle bir araya geldi. Ünlü mizahçının takipçileri söyleyişi de kendisini yalnız bırakmadı. Keyifli bir sohbet içerisinde geçen söyleyişi de Yavaşlı, hayatından kesitleri mizaha çevirerek ve yaşadığı gülünç hikayeleri dinleyicileriyle paylaştı.






Okunma: 1077
Okunma: 1077












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)