ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Usta’ya Saygı’nın konuğu gazeteci yazar Okan Yüksel

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 24.5.2012    


Usta’ya Saygı’nın konuğu gazeteci yazar Okan Yüksel

Gazeteci yazar Okan Yüksel, meslektaşlarıyla, dostlarıyla, yakınlarıyla ve sevenleriyle 24 Mayıs akşamı saat 18.00’de Konak Belediyesi Prof.Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür ve Sanat Merkezi Benal Nevzat Toplantı Salonu’nda buluşacak.

Konak Belediyesi’nin düzenlediği Usta’ya Saygı’nın konuğu gazeteci yazar Okan Yüksel. 1966 yılında Yeni Asır gazetesinde basın emekçisi olarak mesleğe adım atan Okan Yüksel, sırasıyla; Demokrat İzmir, Hayat, Ses, Hayatspor, Merhaba Spor, Merhaba İzmir, Politika, Olayspor, Türk Haberler Ajansı, Nokta, Erkekçe, Ekonomik Panorama, Gelişimspor, Söz, Aydınlık, Evrensel, Özgür Ülke, Ege'de Yaşam gibi gazete, dergi ve ajanslarda, muhabir, yazı işleri müdürü-genel yayın müdürü ve köşe yazarı olarak görev aldı.

Okan Yüksel, Türkiye Spor Yazarları Derneği ve Türkiye Gazeteciler Sendikası İzmir şubesinde genel sekreterlik ve başkanlık, ulusal ve uluslararası basın kuruluşlarında yöneticilik yaptı. İzmir Gazeteciler Cemiyeti, Türkiye Spor Yazarları Derneği, Türkiye Gazeteciler Sendikası,Türkiye Yazarlar Sendikası, Dil Derneği, İzmir'i Sevenler Platformu, Ege Kültür Platformu Derneği, İzmir 68'liler Platformu gibi basın ve sivil toplum kuruluşlarında yönetici ve başkan olarak görevlerini yürüten Yüksel, İktisat Fakültesi mezunu, ekonomi, edebiyat, basın ve spor alanlarında 68 ödül kazandı. Edebiyat, ekonomi, spor alanlarında yayınlanmış 48 kitabı bulunuyor.






Okunma: 1205
Okunma: 1205












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)