ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Naci Doğan sergisi Güzelyalı’da

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 20.6.2012    


Naci Doğan sergisi Güzelyalı’da

Her sergiyle sanat dünyasında farklı bir algıyı İzmirlilerle buluşturan Konak Belediyesi Güzelyalı Kültür Merkezi, özgün bir sergiye daha kapılarını açtı. Naci Doğan’ın “İzgeci” Resimler Sergisi, sanatseverleri renklerin dünyasına davet etti. Ressamın kendine özgü ışık ve renk anlayışının yansıdığı eserler, izleyicilerin beğenisine sunuldu. Renk çemberindeki renklerin sırasını değiştirmeden kullanan Naci Doğan, permutasyonu resme uygulayarak izleyicilere yeni bir deneyim yaşattı.

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan’a sanatçının yanında olduğu ve sanatı toplumun her kesimine ulaştırdığı için teşekkür eden Naci Doğan, “İzleyiciler resimlerime baktıklarında, gördükleri pürüzsüz görüntünün nasıl oluştuğunu merak ediyor. Görüntüyü, kullandığım renklerin sırasıyla oluşturuyorum. Bu sıra, spektrumda gördüğümüz renk sırası, yani ışığın izi; izgedir” diye konuştu.

Naci Doğan’ın “İzgeci” Resimler Sergisi, 30 Haziran tarihine kadar Konak Belediyesi Güzelyalı Kültür ve Sanat Merkezi’nde izlenebilecek.






Okunma: 1264
Okunma: 1264












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)