ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Engelsiz Yaşam Cafe Park’ta Şiir Dinletisi

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 18.7.2012    


Engelsiz Yaşam Cafe Park’ta Şiir Dinletisi

Aliağa’da yaşayan engellilerin günlük ve sosyal yaşamında önemli bir yer tutan Engelsiz Yaşam Cafe Park bu kez sanatsal bir aktiviteye ev sahipliği yapacak. Bir yıl önce Aliağa Belediyesi tarafından yapılan ve engelliler derneğine tahsis edilen, birçok belediye tarafından da örnek alınan Engelsiz Yaşam Cafe Park’ta bu kez sevgi şiirleri dile gelecek. Aliağa Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında Karşıyaka Sevgi Şairleri Grubu ve Aliağa Engelliler ve Rehabilitasyon Derneği’nin birlikte düzenlediği şiir dinletisinde şairler sevgi şiirleri ile seslenecek.

18 Temmuz Çarşamba akşamı Engelsiz Yaşam Cafe Park’ta düzenlenecek şiir dinletisinde; Özen Gülay, Yalçın Benlican, Ömer Erhalim, Erol Eryılmaz, Fevzi Okumuş, Şerife Çınar ve Turan Atasever’den oluşan Karşıyaka Sevgi Şairleri Grubu sahne alacak. Saat 21.00’da başlayacak dinleti şiir severlere doyumsuz bir akşam yaşatacak.

Kentin birçok noktasında yaptıkları düzenleme ile engelliler için yaşamı kolaylaştırdıklarını belirten Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz Engelsiz Yaşam Cafe Park projesini hayata geçirerek de engellilerin sosyal hayata katılmalarına katkı sunduklarını ifade etti. Başkan Oğuz ; “Engelsiz Yaşam Cafe Park’ı tasarlarken birçok ayrıntıyı düşündük ve özellikle de bu proje ile engelli yurttaşlarımızın yaşamın her alanında olmasını istedik. Şiir dinletisi ile de cafenin müdavimleri farklı ve güzel bir aktivite izleme ve dinleme imkanı bulacak.” dedi. Başkan Oğuz tüm şiir severleri dinletiye davet etti.






Okunma: 1186
Okunma: 1186












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)