ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Acil müdahaleye değil eğlendirmeye geliyorlar

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 10.8.2012    


Acil müdahaleye değil eğlendirmeye geliyorlar

Urla Bağbozumu Şenlikleri’nin ilk bölümünde yer alan yelken yarışları finali, ilginç bir müzik grubunun alacağı sahne ile renklenecek. Çoğunluğu doktor olan ve enfeksiyon hastalıklarından kulak burun boğaza, diş hekimliğinden mikrobiyolojik uzmanlığına kadar çeşitli branşlarda uzman olan doktorların yanı sıra dekoratör, turizmci ve devlet memuru grup üyeleri, seslendirecekleri eserlerle müzikseverlere hoşça vakit geçirtecek.

12 kişiden oluşan müzik tutkunlarının ‘İzmir Band’ adını verdikleri grupta Devlet Demir Yolları Denetim elemanı Mustafa Özer (Trompet), dekoratör-mimar Ragıp Bilgen, (Trompet), Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Dr. Öner Özer (Bb Klarnet), Diş Hekimi Dr. Uğur Yapar (Tenor Saksafon), turizmci Namık Tolga (Elektro Gitar), Diş Hekimi Dr. Haşmet Yakar (Bas gitar), Kulak Burun Boğaz Uzmanı Dr. Cüneyt Altunöz (Perküsyon), Diş Hekimi Prof. Dr. Rıza Alpöz (Davul) görev yapıyor.

Gün içinde doktor olarak hizmet veren İzmir Band Grubu’nun üyeleri, sağlık konusu kadar olmasa da müzikte de iddialı olduklarını dile getirirken, ‘Urla Bağbozumu Şenlikleri’ne katılan konuklarımıza eğlenceli saatler geçirtmeyi hedefliyoruz’ dedi.

Bağbozumu Şenliklerinin ilk ayağını oluşturan ‘Çaylak Kupası Yelken Yarışları’ 11 Ağustos Cumartesi akşamı Ali Rıza Mete Yelken Kulübü’nde küçük yarışmacılarına ödül töreni ve İzmir Band konseri ile tamamlanacak.






Okunma: 1202
Okunma: 1202












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)