ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Narlıdere sinema günleri başlıyor

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 15.8.2012    


Narlıdere sinema günleri başlıyor

Narlıdere Belediyesi yaz sıcaklarının yaşandığı şu günlerde, Narlıderelilere serin ve eğlenceli saatler yaşatmak için “sinema günleri” düzenliyor. Eyvah Eyvah 2, Kolpaçino, Veda ve İncir Reçeli adlı filmler ile Narlıdereliler sinemaya doyacak.

Sıcak havanın herkesi bunalttığı yaz günlerinde, açık havada film izleme keyfini Narlıderelilerin hizmetine sunan Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, 15 Ağustos Çarşamba günü düzenlenecek olan ilk gösterime kendiside katılarak bu nostaljik keyfi Narlıdereliler ile birlikte yaşayacak. Narlıdere sineme günleri ile ilgili konuşan Başkan Batur “çocukluğumuzda büyük keyif aldığımız açık hava sinema keyfi’ni hem Narlıderelilere yeniden yaşatmak hem de hiç izleme şansı olmamış gençlerimize nostaljik bir yaz akşamı geçirmelerini sağlamak istedik. Ben Narlıdereli kardeşlerimi Çarşamba günü Narlıdere Demokrasi Meydanında ‘Eyvah Eyvah 2’adlı filmi izlemeye davet ediyorum” dedi.

15 Ağustos Çarşamba günü başlayacak ve 1 ay boyunca devam edecek olan Narlıdere sinema günleri Sahil evleri bölgesinde Cuma, Cumartesi ve Pazar günlerinde, Narlıdere Demokrasi Meydanı, Narbel Konutları, 2. İnönü Mahallesi, Çatalkaya Mahallesi, İzsu Deposu Alanı, Huzur Mahallesinde hafta içi dönüşümlü olarak toplamda 24 gösterim ile Narlıderelilerin beğenisine sunulacak.

Narlıdere Belediyesi tarafından düzenlenen, unutulmaya yüz tutmuş açık hava sinemalarının keyfini yaşatmayı amaçlayan Narlıdere sinema günlerinde Eyvah Eyvah 2, Kolpaçino, Veda, İncir Reçeli Adlı filmler gösterilecek. Narlıdere sinema günlerine katılacak olan Narlıderelilere açık hava sinemalarının vazgeçilmezi gazoz ve çekirdek ücretsiz olarak verilecek.






Okunma: 1352
Okunma: 1352












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)