ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Ayna Ayna söyle bana

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 2.10.2012    


Ayna Ayna söyle bana

Genç sanatçılar Gözde Dikmen ve Sevgi Gür’ün ‘Ayna Ayna’ adını verdikleri karma sergi İzmir Ticaret Odası’nda açıldı.

İzmir Kent Federasyonu’nun (İzkef) katkılarıyla gerçekleşen sergi açılışına Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, İzkef Başkanı Turgay Yokuş, İzmir Dernekler İl Müdürü Bülent Korkmaz ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Sergiyi gezen ve her eser üzerinde durarak sanatçıların yorumlarını dinleyen Başkan Tartan, “Genç sanatçılarımız yepyeni teknikler kullanarak, yaratıcılık ve yeteneklerini en güzel şekilde ifade ediyorlar. Bize düşen onların eserlerini hayranlıkla seyretmek ve desteklemek. Sanatın gelişimine en büyük katkıyı genç sanatçıları destekleyerek verebiliriz. Konak Belediyesi’nin kültür sanat merkezlerinin kapıları, yeteneğe, sanata, ilerlemeye ardına karda açık” diye konuştu. Başkan Tartan, gelecekte çok daha büyük işlere imza atacak iki sanatçıya destek verdiği için Turgay Yokuş’a da teşekkürlerini iletti.

Dokuz Eylül Üniversitesi mezunu sanatçılar Gözde Dikmen ve Sevgi Gür, kadın figüründen yola çıkarak yarattıkları erlerini bir arada izleyicinin beğenisine sundu. Sevgi Gür’ün yağlı boya resimleri ve Gözde Dikmen’in digital-akrilik-ayna uygulamalı tabloları büyük ilgi gördü.






Okunma: 944
Okunma: 944












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)