ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Gülten Dayıoğlu 50’inci Sanat yılında İzmir için okuyor (Etkinlik iptal edildi)

   .:: Etkinlikler / Kültür Sanat

  Yayın Tarihi: 11.4.2013    


Gülten Dayıoğlu 50’inci Sanat yılında İzmir için okuyor (Etkinlik iptal edildi)

Yazarın rahatsızlığı nedeniyle, doktoru katılımına izin vermediğinden etkinlik Haziran ayına ertelendi…




Yazın yaşamında 50 yılı geride bırakan usta kalem Gülten Dayıoğlu Konak Belediyesi ve Kalem Kültür Derneği’nin birlikte düzenlediği ‘Yazarlar İzmir için Okuyor’ etkinliğine konuk olacak. Türkiye’de Çocuk ve Gençlik Edebiyatı’nın gelişmesinde çok önemli katkıları bulunan yazar, Alman Yayıncılar Birliği tarafından ‘Gençliğe Yarın Umudu Veren’ üç yüz çocuk kitabından biri seçilen ‘Dünya Çocukların Olsa’ adlı kitabını İzmirli çocuklar için okuyacak. Kitabında sadece çocukların yaşadığı bir ülke yaratan Dayıoğlu, büyüklerin dünyasıyla çocukların dünyası arasındaki farkları İzmirli çocuklara anlatacak.

Kitabından satırları Gülten Dayıoğlu’nun kendi sesinden dinlemek, usta yazarla güzel bir sohbete katılmak isteyen herkesin davetli olduğu program, 24 Nisan Çarşamba günü saat 18.00’da Konak Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek.

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, ‘Yazarlar İzmir için Okuyor’ etkinliğine özellikle çocukları davet ederek, “Hem edebiyatımızın en seçkin yazarlarından Gülten Dayıoğlu’nun 50’inci sanat yılını hem de Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutlayacağız” dedi.






Okunma: 1206
Okunma: 1206












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)