ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Karşıyakalı dağcılar 10 Mart 2013 Pazar günü Menemen Çukurköy Su Uçuran Şelalesi’ne doğa yürüyüşü yapacak

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 7.3.2013    

Karşıyakalı dağcılar 10 Mart 2013 Pazar günü Menemen Çukurköy Su Uçuran Şelalesi’ne doğa yürüyüşü yapacak



İzmir Karşıyaka Dağcılık Kulübü, 10 Mart 2013 Pazar günü bölgemizin en önemli şelalelerinden biri olan Menemen Çukurköy Su Uçuran Şelalesi’ne doğa yürüyüşü yapacak. İzmir Karşıyaka Dağcılık Kulübü adına Bayram Balaban yaptığı açıklamada;

“İzmir'in en eski dağcılık Kulüplerinden olan İzmir Karşıyaka Dağcılık Kulübü’müz Ege Bölgemizin en güzel ve en etkileyici şelalelerinden biri olan Menemen Çukurköy SU UÇURAN ŞELALESİ’NE 10 Mart 2013 Pazar günü doğa yürüyüşü yapacaktır. Bu güzel etkinliğimiz; 10 Mart 2013 Pazar günü sabah Konak ve Karşıyaka’dan Menemen Çukurköy’e hareketle başlayacaktır. Yürüyüş öncesinde Çukurköy’de yaklaşık 15 dakika çay ve ihtiyaç molası verilecektir. Yürüyüşümüz Çukurköy’den (yaklaşık 640 rakımdan) başlayacak, köy çıkışında önce spor yapılacak, spor sonrası gurubumuz hızlı ve normal gurup olarak iki gurubu ayrılacak ve Su Uçuran Şelalesine (yaklaşık 280 rakıma) doğru yürünecektir. Su Uçuran Şelalesi’nde öğle molası verilecek, öğle molası sonrası tekrar geriye Çukurköy’e yürünecektir. Parkurumuz; gidişte Su Uçuran Şelalesi’ne doğru akan Değirmenler Deresi’nin sağından, dönüşte ise solundan olacak şekilde planlanmaktadır. Hızlı ve normal guruplarımızın parkuru yaklaşık aynıdır. Yürüyüş parkurumuz normal bir parkur olup, gidiş dönüş yaklaşık 15 Km.’dir. Yürüyüş sonrası Çukurköy’de tekrar kısa bir çay ve ihtiyaç molası verilecek ve mola sonrası yaklaşık saat 17:30 gibi arabalarımıza binilerek geriye İzmir’e hareket edilecektir.

Ege Bölgemizin en güzel ve en etkileyici şelalelerinden biri olan SU UÇURAN ŞELALESİ’ne 10 Mart 2013 Pazar günü yapacağımız yürüyüşümüze tüm doğasever arkadaşlarımızı bekliyoruz.” Dedi.



www.kardak.org
www.facebook.com/groups/kardak/








Okunma: 3059
Okunma: 3059












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)