ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Aliağa Petkim, Erdemir maçına kilitlendi

   .:: Spor


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 14.3.2013    

Aliağa Petkim, Erdemir maçına kilitlendi



Beko Basketbol Liginde mücadele eden Aliağa PETKİM, hafta sonundaki Olin Edirne galibiyetinin ardından gözünü play off’a dikti. Bu hafta sahasında Erdemir’i konuk edecek olan yeşil beyazlı ekip, karşılaşmaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.

Ligde son 3 maçın ikisini kazanıp Anadolu Efes’e son saniyelerde 2 sayı farkla mağlup olan Aliağa Petkim, deplasmandaki Olin Edirne galibiyetinden sonra düşme hattından uzaklaşarak yeniden play off hesapları yapmaya başladı.

Aliağa PETKİM, Erdemirspor maçı hazırlıklarını Aliağa Belediyesi ENKA Spor Kompleksinde yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor.

BAŞKAN UĞUR EREN: HEDEFİMİZ PLAY OFF. BUNU BAŞARACAK GÜÇTEYİZ

Aliağa PETKİM Başkanı Uğur Eren, “Olin Edirne Maçını kazanarak moral bulduk. Şimdi Pazar günü sahamızda karşılaşacağımız Erdemirspor maçına hazırlanıyoruz. Aliağa Petkim olarak hedefimiz play off. Bunu başaracak güçteyiz. Hem ikili averaj açısından, hem de play oflara kalmak için Erdemir maçı bizim için hayati önemde. Bana göre ligin en önemli maçı. Bu maçı kazanarak geleceğe güvenle bakmak istiyoruz” dedi.

ALİAĞA VE İZMİR’Lİ SPORSEVERLERE DAVET

Başkan Uğur Eren, sezon başından bu yana yaşanan sakatlıklara rağmen iyi bir periyotta olduklarını ifade ederek, “Son 3 maçın ikisini kazanarak düşme hattından uzaklaştık. Bu hafta Erdemir maçını da kazanarak, play off yolunda avantaj kazanmak istiyoruz. Takımımız moralli ve iyi çalışıyor. Seyircimizin son haftalardaki ilgisi ve coşkulu desteği de bizi memnun ediyor. Play off hedefimizde çok önemli olan bu maça tüm taraftarımızı ve İzmirli sporseverleri bekliyoruz” dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 1700
Okunma: 1700












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)