ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Şampiyonluk son maça kaldı

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 18.3.2013    

Şampiyonluk son maça kaldı



Yamanlar Esen Spor U-16 takımı şampiyonluk yolunda oynadığı zorlu maçlardan birini de geride bıraktı. Şehit Ümit Boz tesislerinde oynanan Yamanlar Esen Spor - Deniz Spor karşılaşmasında gülen taraf kırmızı lacivertliler oldu.

Şehit Ümit Boz tesislerinde oynanan 3 grupta mücadele veren iki zorlu ekip kozlarını paylaştı. Her iki takımın as kadrosuyla çıktığı müsabakada kazanan takım hedeflediği Türkiye Şampiyonu Final elemeleri karşılaşmalarına hak kazanması için son maça bırakacaktı.

Maçın başlama düdüğüyle Yamanlar Esen Spor oyuna hızlı başladı. Savunma arkasına atılan toplarda düzgün ve doğru koşu yapan Yamanlar Esen Spor'un santraforu Fırat kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonlarda gol atmayı beceremedi. Bir topu direkten dönen Fırat, golü kokladı ama iki direkten topu göndermeyi başaramadı. Buldukları pozisyonları gol atmayı beceremeyen Yamanlar Esen spor U-16 takımı devre arasını 0-0 skorla kapattı.

İkinci yarı daha istekli ve arzulu oynayan Kırmızı Lacivertliler Deniz spor'u sahada süpürdü. Yamanlar Esen Spor 50. dakikada korner kazandı. Korner atmaya giden Yetenekli Sol ayak olan Mustafa'nın güzel topunu iyi takip eden Veysel Deniz spor kalesini havalandırdı Skoru 1-0'a taşıdı.

Golden sonra daha etkili oynayan Yamanlar Esen Spor'da birçok pozisyon buldu. Fiziksel üstünlüğüyle hava toplarında etkili oynayan Deniz Spor'da pozisyon vermeyen Y amanlar Esen spor takımı kazanmak için sahada her şey yaptı. Maçın 60 dakikasında Sezon başında transfer ettiğimiz Serhat'ın ara pasına doğru koşu yapan Fırat bu sefer kendini affettirdi. Bir çok pozisyonda eli boş dönen Fırat kaleciyle karşı karşıya kaldığı topu kaleciyi çalımlayarak boş kaleye gönderdi. Golün gelmesine çok sevinen Yamanlar Esen spor futbolcuları sevinçlerini kendi arasında sevindiler.

Kalesinde gol gören Deniz spor kaybedeceği bir şey yoktu. Yamanlar Esen Spor kalesinde gol arayan Konuk ekip, Ev sahibi ekibin savunmasına zor anlar yaşattı. Savunmada hatasını iyi değerlendiren Deniz Spor forvetleri farkı bire taşıdı ve skor 2-1'e geldi.

Maçın son dakikalarında rahat oyun oynayan Yamanlar Esen Spor karşılaşmadan gülen taraf oldu. Zorlu maçta gülen taraf olan Yamanlar Esen Spor'u hedeflediği Türkiye Şampiyonası Final elemelerine katılması için haftaya zorlu maç bekliyor. Çiğli Maltepe Spor oynayacak olan Yamanlar Esen Spor U-16 Takımının antrenörü Yıldırım Demirel karşılaşma sonunda şöyle konuştu, ''Sezon başından beri Zorlu müsabakalar oynadık. Birbirinden değerli takımların boy gösterdiği turnuvada sansız şekilde ilk maçı kaybettik. Sezona kötü başlangıç yapmamıza rağmen Turnuvada kalesinde en az gol takım olarak yolumuza devam ediyoruz. Bu oynadığımız rakibimizde grubun zorlu takımlarından biri. Bu maçı kazandıkları için Futbolcularımı yürekten kutluyorum. Haftaya oynayacağımız final karşılaşmasında futbolcularıma güvenim tam. Onların sahada gösterdiği mücadele her şeyden daha değerli ve anlamlı. Futbolcularım son maçına bileğin hakkıyla çıkıp kazanacaktır. Bu galibiyeti önce Futbolcularıma sonra bizi gönülden destekleyen taraftarımıza armağan ediyorum'' dedi.






Okunma: 1438
Okunma: 1438












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)