ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Belediyesporlu voleybolcular, finaldeki rakiplerini bekliyor

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 27.3.2013    

Foça Belediyesporlu voleybolcular, finaldeki rakiplerini bekliyor



Foça Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Bölgesel Lig J Grubu'nda oynadığı başarılı maçların ardından, bir maç fazlası ile grup liderliğine yükseldi.

Bayan voleybolcular, Menemen Belediyespor ile Bağarası Çok Amaçlı Salon'da oynadığı son grup maçını 3-0 kazandı. Bu sonuçla; grup maçlarını 5 galibiyet ve 1 yenilgi alarak tamamlayan Foça Belediyespor, 14 puan toplayıp finallere katılmayı başardı. Foça Belediyespor’un, grup 1.'si yada 2.'si olması, Manisa Belediyespor'un 31 Mart Pazar günü İzmir Menemen Belediyespor ile oynayacağı maçın sonucuna göre belli olacak.



Bu sezon çok başarılı maçlar çıkaran Foça Belediyespor; özellikle evinde oynadığı tüm maçları kazanarak, oldukça başarılı bir performans sergiledi. Deplasmanda da başarısını yineleyen takım; sadece Manisa Belediyespor deplasmanında, müsabaka hakemlerin kötü yönetimine takılarak 3-1 mağlup oldu.

Bölgesel Bayan J Grubu'nda yarıştığı tüm rakiplerini yenen Foça Belediyespor, artık; 13-16 Nisan tarihleri arasında oynanacak olan 3. Lig'e yükselme finallerinde karşılaşacağı rakiplerinin belirlenmesini bekliyor.

Foça Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Sorumlusu Yusuf Bakırlı; ''Takım olarak şanssız bir yıl yaşadık. Değişik nedenlerle antrenmanlarımızı tam kadro ile yapamadık ve birçok karşılaşmaya eksik çıkmak zorunda kaldık. Bu nedenle bozulan motivasyona rağmen; oyuncularımız iyi niyetle ve yüreklerini ortaya koyarak, tamamen kendi oyun kaliteleri ve alın terleriyle bizleri final gruplarına taşıdılar. Bu yüzden tüm oyuncularımızı canı gönülden tebrik ediyorum ve onlardan finallerde de aynı yürekli performansı sergilemelerini bekliyorum. Ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum.'' dedi.






Okunma: 1958
Okunma: 1958












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)