ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Manisaspor Foça’da moral depoladı

   .:: Spor


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 30.3.2013    

Manisaspor Foça’da moral depoladı



PTT 1 Lig’de oynadığı son iki maçı kaybederek dördüncü sıraya inen Manisaspor zorlu Samsunspor deplasmanı öncesi Foça’da moral depoladı.

Yönetim, teknik heyet ve futbolcuların tamamının yer aldığı kafile 28 Mart 2013 Perşembe akşam saatlerinde İzmir’in turistik ilçesi Foça’ya geldi. Sahil boyunca yürüyerek stres atan ekip Sahil Balık Restoran’da oldukça neşeli geçen bir akşam yemeği yedi.



Deplasmanda TKİ Tavşanlı Linyitspor ve kendi sahalarında Göztepe’ye yenilmelerinin üzüntüsünü yaşadıklarını ancak Süper Lig hedefinden asla vazgeçmediklerini belirten Manisaspor Başkanı Emre Hasgör “Bu hedefe ulaşmak için ilk engel düşme korkusu yaşayan rakibimiz Samsunspor. Kendi sahasında Samsun’u yenerek devam etmek, taraftarımıza son iki haftayı unutturmak istiyoruz. Aslında sezona şampiyonluk düşüncesi ile başlamadık, ama oluşturduğumuz kadroyla kimsenin beklemediği ve ummadığı bir başarıyı yakaladık. Bunu da sağladığımız aile ortamına bağlıyoruz. Teknik heyetimiz, futbolcu kardeşlerimiz, yönetici arkadaşlarımız tüm camia bir aile gibiyiz. Aile olarak zaman zaman bu tür yemeklerde bir araya geliyoruz. Foça güzel bir yer. Yavaş yavaş bahar geliyor. Ben Foça’yı da çok seviyorum. Hayatımın yarısı Foça’da geçti. Burayı dışarıdan gelen futbolcu arkadaşlarım da tanısın istedim. Buranın sakin dinlendirici havasında nefes almak, dinlenmek istedik. Hem sıkı çalışarak, hem de takımdaki bu dostluk havasıyla arkadaşlarımız kazanmaya motive oldular. Pazar günü Samsun’da inşallah kazanırız. Kazanacağız.” Dedi.

Yemeğin son bölümünde Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ da ekibi ziyaret etti. Başkan Hasgör’le bir süre sohbet eden Demirağ; kendilerini Foça’da görmekten duyduğu memnuniyeti belirtti ve kalan tüm maçlar için başarılar diledi.



Seyfi GÜL







Okunma: 2110
Okunma: 2110












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)