ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Konak şampiyon

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 1.4.2013    

Konak şampiyon



Karşılaşma öncesi kuaföre gidiyorlar, her genç kız gibi, süsleniyorlar, güçleniyorlar, golleri ağlara gönderiyorlar. İzmirli kızların büyük başarısı. Konak Belediyesi Kadın futbol takımı UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’yi temsil edecek.

İtici güç olarak kente “Spor ekonomisi” kavramını sokan Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, birçok uluslararası spor organizasyonuna ev sahipliği yaptıktan sonra İzmir’e bir de Türkiye Şampiyonluğu kazandırdı. Konak Belediyesi Kadın futbol takımı Kadınlar Futbol birinci liginde güçlü rakiplerinin arasından sıyrılarak Türkiye şampiyonu oldu.

Konak Belediyesi kadın futbol takımı Fenerbahçe ve Galatasaray gibi Avrupa Şampiyonlar liginde Türkiye’yi temsil edecek. Karşılaşmalarda hem başarılı, hem centilmen bir anlayış sergileyen Konaklı kadın futbolcular her maç sonrası takdir topladılar. Sadece futbolda değil, basketbol, hentbol ve voleybol takımlarının da ardı ardına şampiyonluklar kazandığını dile getiren Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, tüm amatör spor branşlarının yanında olduğunu belirterek, futbolcuların Türkiye’yi Avrupa’da en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi. Başkan Tartan, “ Birinci ligde baştan sona başarılı bir oyun sergileyen, kendi sahasında ve deplasmanda başarılı sonuçlar alan kadın futbol takımımız, aynı başarıyı Avrupa Şampiyon liginde de gösterecek” dedi.

Konak Belediyespor, Çamlıcaspor’u 2-0 yenerek şampiyonluğunu ilan etti.

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar birinci liginde Konak Belediyespor, ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Çamlıcasaporu’u evinde konuk eden, Esra ve Dusa Cosmina’nın golleriyle sahadan 2-0 galip ayrılan mavi beyazlı kızlar, şampiyonluk yolunda en büyük rakibi Ataşehir Belediyespor’un kendi evinde Karadeniz Ereğlispor’a 3-2’lik skorla yenilmesiyle Konak Belediyespor puanını 45’e çıkararak şampiyonluğunu ilan etti. Şampiyonluk yolunda en yakın rakibi olan Ataşehir 37 puanda kaldı. Konak Belediyespor kadın futbol takımı Pazar günü Lüleburgazspor ile oynadıktan sonra önümüzdeki hafta Pazar günü Gürsel Aksel stadında Ankara Fomget Gençlik ile oynayacak ve şampiyonluk kupasını bu karşılaşmada alacak. Ardından UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’yi temsil edecek.






Okunma: 1308
Okunma: 1308












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)