ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Narlıdere’de yeşil yürüyüş

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 6.4.2013    

Narlıdere’de yeşil yürüyüş



Narlıdere Kaymakamlığı ‘Mutlu Gençlik Mutlu Yarınlar’ Projesi kapsamında Narlıdere Ali Onbaşı Deresi’ne doğa yürüyüşü düzenledi.

Narlıdereli gençleri doğayla buluşturmak ve Ali Onbaşı Deresi vadisini turizme kazandırmayı amaçlayan yürüyüşe Narlıdere Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, Narlıdere İlçe Emniyet Müdürü Erdal Karakaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yıldız, Narlıdere okulları müdürleri, öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.

‘Narlıdere’de Eko Turizm’ ve ‘Mutlu Gençlik Mutlu Yarınlar’ projelerinin bir araya getiren Narlıdere Kaymakamlığı Narlıdere’nin yeşil dokusu ve doğa turizmine olan yatkınlığını ön plana çıkartmayı amaçlayan doğa yürüyüşü Narlıdere’deki okulların katılımı ile coşkulu bir bahar gününe dönüştü. Ali Onbaşı Deresi vadisinin barındırdığı yürüyüş yollarını kullanan öğrenciler piknik tadında bir gün yaşadılar.

Kentin içindeki cennet

Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur “ Benim gençliğim ve çocukluğum Narlıdere de geçti. Eskiden beri bildiğim ve kullandığım bir yürüyüş kulvarı. Ali Onbaşı Deresi Vadisi kentin içinde kalmış bir cennet ve biz bu cennetin herkes tarafından bilinmesini istiyoruz. Sayın Kaymakamımız çok güzel bir proje başlattı. Biz de yerel yönetim olarak destekliyoruz. Bugün burada özellikle bu güzel cennetin bozulmaması gerektiğini yürüyüşe katılan gençlerimize aşılamaya çalışıyoruz” dedi.

Gençler doğayla buluştu

Narlıdere Kaymakamı Osman Aslan Canbaba Kaymakamlık bünyesinde yürüttükleri ‘Narlıdere’de Eko Turizm’ ve ‘Mutlu Gençlik Mutlu Yarınlar’ projelerini bir araya getirerek gençler için bir doğa yürüyüşü düzenlediklerini ifade etti. Canbaba “Narlıdere’nin İzmir turizminde pay almasına katkı sağlamak için Narlıdere’de Eko turizm, sağlık Turizmi ve Kültür Turizmi çalışmalarını başlattık. Bugün burada gençlerimizle Narlıdere eko turizmine dikkati çekmek amacı ile bir doğa yürüyüşü yapıyoruz. Narlıdere sürekli göç alan bir ilçe ve insanlara turizm yeni bir istihdam kapısı olacak. İzmir'in gelişen turizminden pay almak için Narlıdere’nin değerlerini parlatmamız gerekmektedir. Bu amaçla eko turizm, sağlık turizmi ve kültür turizmi konularında çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gençlerimizi doğayla buluşturmak, Narlıdere’nin çevresel güzelliklerini fark etmeleri ve sorumluluk sahibi insanlar olmalarını amaçlıyoruz” dedi.






Okunma: 1461
Okunma: 1461












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)