ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Süper Lig’e bir İzmirli daha

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 14.4.2013    

Süper Lig’e bir İzmirli daha



Altınordu Konak Belediyespor erkek voleybol takımı, Acıbadem Erkekler Voleybol 1.Ligi'nde.

Arkas’tan sonra bir İzmir takımı daha süper ligde mücadele edecek.

İtici güç olarak kente “Spor ekonomisi” kavramını sokan Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, birçok uluslararası spor organizasyonuna ev sahipliği yaptıktan sonra İzmir’e bir Türkiye Şampiyonluğu daha kazandırdı. Altınordu Konak Belediyesi erkek voleybol takımı Acıbadem Erkekler Voleybol 1.Ligi'ne yükseldi.

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan erkek voleybol takımının sezon başından bu yana büyük başarısını takdir ettiklerini belirterek, "Altınordu Konak Belediyespor erkek voleybol takımımız, uzun bir maratonun ardından Acıbadem Erkekler Voleybol 1.Ligi'ne çıkmayı başardı” dedi. Kadın futbol takımı ile erkek ve kadın hentbol takımlarının şampiyonluklarının ardından voleybol erkek takımının da birinci lige yükselmesiyle çifte mutluluk yaşadıklarını belirten Başkan Tartan, gençlere ve altyapıya verdikleri desteğin karşılığını şampiyonluklar ile aldıklarını söyledi.

12-14 Nisan tarihleri arasında Ankara Başkent Voleybol Salonu'nda düzenlenen final maçlarında 1. Lig'e yükselmek için mücadele eden Altınordu Konak Belediyesi erkek voleybol takımı, Belediye Plevne’yi 3-1 mağlup etti. Final maçlarında Bahçelievler Belediyesi ile karşılaşan kırmızı lacivertliler güçlü rakibini de 3-0 yenerek finalleri şampiyon olarak tamamladı.






Okunma: 1359
Okunma: 1359












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)