ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Altınordu Süper Lig’de

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 15.4.2013    

Altınordu Süper Lig’de



Altınordu Konak Belediyesi Erkek Voleybol Takımı; ilk maçta Plevne Belediye’yi 3-1, ikinci maçında Ankara Bahçelievleri 3-0 yendi. Kırmızı lacivertli ekip, final karşılaşmasında oyunu baştan sona üstün götürdü, set vermeden İnegöl Belediyespor’u 3-0 yenerek namağlup şampiyon oldu.

Kente “Spor ekonomisi” kavramını sokan Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, birçok uluslararası spor organizasyonuna ev sahipliği yaptıktan sonra İzmir’e bir Türkiye Şampiyonluğu daha kazandırdı. Başkan Tartan, önce kadın futbol takımının şampiyon olduğunu ve ülkemizi Avrupa’da temsil edeceğini hatırlattı. Hentbolde ise hem erkek hem de kadın takımların şampiyonluk elde ettiklerine değinen Başkan Tartan, Altınordu Konak Belediyesi erkek voleybol takımının Acıbadem Erkekler Voleybol 1.Ligi'ne yükselmesiyle birlikte çifter mutluluk yaşadıklarını söyledi.

Altay Konak Belediyesi kadın basketbol takımının da şampiyonluk yolunda ilerlediğini ifade eden Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, erkek voleybol takımının sezon başından bu yana başarısını takdir ettiklerini belirterek, “Disiplinli çalışmanın karşılığını şampiyonluk elde ederek aldılar” dedi. Bütünşehir yasasında yaşadıkları tüm sıkıntılara karşın, takımların başarıdan başarıya koştuğunu vurgulayan Başkan Tartan, İzmir’de sahip çıktıkları tüm takımların başarıyı yakaladığını bunun da kendisine büyük bir gurur yaşattığını söyledi.






Okunma: 1525
Okunma: 1525












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)