ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Konaklı kızlar İzmir seyircisini bekliyor

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 20.4.2013    

Konaklı kızlar İzmir seyircisini bekliyor



Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 1’inci liginde Pazar günü şampiyonluk maçı var. Konaklı kızlar şampiyonluk kupasını kaldıracağı karşılamaya tüm İzmirlileri bekliyor.

Konak Belediyesi Kadın Futbol Takımı, Pazar günü Alsancak Stadı’nda şampiyonluk kupasını kaldıracak. Ankara Fomget Gençlik ile oynanacak olan karşılaşmanın hazırlıklarını tamlayan Konaklı kızlar maçın başlama saatini iple çekiyor. Hem şampiyonluk kupasını alacakları için heyecan yaşayan, hem de ülkemizi Avrupa’da UEFA Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olmanın yükünü omuzlarında taşıyan mavi beyazlı ekip şampiyonluk maçında tüm İzmirlilerin desteğini bekliyor.

Alsancak Stadı’nda saat 17.00’da başlayacak olan karşılaşmada şampiyonluk sevincini İzmirliler ile birlikte yaşamak isteyen kadın futbolcular, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi Avrupa Şampiyonlar liginde Türkiye’yi temsil edecek. Bugüne kadar gerçekleştirdikleri tüm karşılaşmalarda hem başarılı, hem centilmen bir anlayış sergileyen Konaklı kadın futbolcular her maç sonrası takdir topladılar. Sadece futbolda değil, basketbol, hentbol ve voleybol takımlarının da ardı ardına şampiyonluklar kazandığını dile getiren Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, tüm amatör spor branşlarının yanında olduğunu belirterek, futbolcuların Türkiye’yi Avrupa’da en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi. Başkan Tartan, “ Birinci ligde baştan sona başarılı bir oyun sergileyen, kendi sahasında ve deplasmanda başarılı sonuçlar alan kadın futbol takımımız, aynı başarıyı Avrupa Şampiyon liginde de gösterecek. Bu karşılaşmada tüm İzmirlilerin desteğini bekliyoruz” dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 1’inci liginde Konak Belediyespor, ligin bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Çamlıcasapor’u evinde konuk eden, Esra ve Dusa Cosmina’nın golleriyle sahadan 2-0 galip ayrılan mavi beyazlı kızlar, şampiyonluk yolunda en büyük rakibi Ataşehir Belediyespor’un kendi evinde Karadeniz Ereğlispor’a 3-2’lik skorla yenilmesiyle puanını 45’e çıkararak şampiyonluğunu ilan etti. Şampiyonluk yolunda en yakın rakibi olan Ataşehir 37 puanda kaldı. Konak Belediyespor Kadın Futbol Takımı geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda Lüleburgazspor ile oynadığı karşılaşmadan da 5-0 galip ayrıldı. 48 puanlı Konak Belediyesi Kadın futbol takımı Kadınlar Futbol birinci liginde güçlü rakiplerinin arasından sıyrılarak Türkiye şampiyonu oldu. Mavi beyazlı ekip Pazar günü şampiyonluk kupasını kaldırmak için sahaya çıkacak.






Okunma: 1462
Okunma: 1462












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)