ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foçalı bayan voleybolcular ikinci oldu

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 20.4.2013    

Foçalı bayan voleybolcular ikinci oldu



Foça Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, 3. Lig’e yükselmek için; 13–16 Nisan tarihlerinde Aydın’da oynanan ‘‘Deplasmanlı Bölgesel Lig Bayanlar Final Müsabakaları’na katıldı.

Foça Belediyespor; İzmir Beta Spor, Muğla Milas Belediyespor ve Burdur USO Anadolu Lisesi ile A Grubu’nda mücadele etti.

İlk maçında Muğla Milas Belediyespor ile karşılaşan Foça Belediyespor, rahat bir oyun sergilediği karşılaşmanın sonunda 3-0 galip gelerek, final grubu müsabakalarına iyi bir başlangıç yaptı.

İkinci günde İzmir Beta Spor’un karşısına çıkan Foça Belediyespor, bu maçta; ilk günün verdiği yorgunluk ve aşırı bir telaş ile oynadı. Üç seti de önde götüren Foça Belediyespor, 20’li sayılarda yapılan bireysel hatalardan dolayı 3–0 yenildi.

İzmir Beta Spor mağlubiyetinin moral bozukluğu, 3. Gün müsabakasına yansıdı. Foça Belediyespor Voleybol Takımı 3. günde; Burdur, USO Anadolu Lisesi ile çok çekişmeli ve zorlu geçen bir maç oynadı ve tecrübeli oyuncularının katkısıyla maçı 3-2 kazandı.

Oynadığı 3 maçın sonunda; 2 galibiyet ve 1 yenilgi alan Foça Belediyespor final müsabakalarını, grup ikincisi olarak tamamladı.






Okunma: 2090
Okunma: 2090












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)