ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Konaklı kızlar şampiyonluk Kupası’nı kaldırdı

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 21.4.2013    

Konaklı kızlar şampiyonluk Kupası’nı kaldırdı



Başkan Tartan, Alsancak Stadı’nda oynanan Konak Belediyesi, Ankara Fomget Gençlik karşılaşmasının ardından Şampiyonluk Kupası’nı Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Kurul Başkanı ve İcra Kurulu Üyesi Arif Koşar’ın elinden aldı. Konaklı kızlar şampiyonluk sevinci yaşadı.

Hem şampiyonluk kupası heyecanı yaşayan, hem de ülkemizi Avrupa’da UEFA Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olmanın yükünü omuzlarında taşıyan mavi beyazlı ekip şampiyonluk turu attı. Karşılamadan 2-0 galip ayrılan takımın gollerini ilk yarıda Dusa Cosmina ile ikinci yarıda Ralucha Sarge kaydetti.

Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, “Kadın Dostu Başkan” kimliği ile İzmir’de yine bir ilki yaşattıklarını söyledi. Konak Belediyesi Kadın Futbol Takımı’nın Türkiye Şampiyonluğu’nu başarılı ve iyi bir sonuç olarak değerlendiren Başkan Tartan, haklı bir gurur yaşadıklarını ifade etti. Kadın futbol takımının başarısında destek veren herkese teşekkür eden Başkan Tartan, aynı başarıyı Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde de beklediklerini söyledi.

Konak Belediyesi Kadın Futbol Takımı Fenerbahçe ve Galatasaray gibi Avrupa Şampiyonlar liginde Türkiye’yi temsil edecek.

Sadece futbolda değil, basketbol, hentbol ve voleybol takımlarının da ardı ardına şampiyonluklar kazandığını dile getiren Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, tüm amatör spor branşlarının yanında olduğunu belirterek, kadın futbolcuların Türkiye’yi Avrupa’da en iyi şekilde temsil edeceğini söyledi. Başkan Tartan, “ Birinci ligde baştan sona başarılı bir oyun sergileyen, kendi sahasında ve deplasmanda başarılı sonuçlar alan kadın futbol takımımız, aynı başarıyı Avrupa Şampiyon liginde de gösterecek” dedi.






Okunma: 1549
Okunma: 1549












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)