ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
‘‘2. İzmir Oryantiring Günleri’’nin ilk gün yarışları, Foça’da yapılacak

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 4.5.2013    

‘‘2. İzmir Oryantiring Günleri’’nin ilk gün yarışları, Foça’da yapılacak



2. İzmir Oryantiring Günleri; Türkiye Oryantiring Federasyonu, Foça Belediyesi, Gediz Üniversitesi, Konak Belediyesi ve Ekin Koleji ortaklığı ile 10 – 12 Mayıs 2013 günlerinde gerçekleştirilecek.

Organizasyonun ilk günü, Gediz Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek olan; ‘‘Bir Disiplin Olarak Orantiring’’ başlığı altındaki bilgi şöleni şeklinde geçecek. Seminer, iyi örnek sunumları ve panel gibi bölümlerden oluşan ilk gün programında; oryantiring ile ilgili ayrıntılı, teorik ve pratik eğitimler verilecek.

11 Mayıs 2013 Cumartesi günü başlayacak olan yarışların ilk iki etabı, Foça’da yapılacak. Foça Ilıpınar Bölgesi’nde yer alan ormanlık alanda yapılacak 1. etap yarışları, katılan sporculara ‘‘Ülke Puanı’’ verecek şekilde planlandı. Günün akşam saatlerinde Foça şehir merkezinde gerçekleşecek olan 2. Etap yarışlarında ise bisiklet oryantiringi ve gece oryantiringi yapılacak.

Organizasyonun 3. gün yarışları, Tarihi Kemeraltı Çarşısı’nda yapılacak. Bu alanda şehir oryantiringi yapılacak, alınan derecelere göre katılımcılara puan verilecek. Organizasyondaki tüm yarışlardan alınan puanların ortalamalarına göre çıkan derecelere kupa ve özel ödüller verilecek. Yarışma, konser ve ödül töreni ile son bulacak.






Okunma: 2679
Okunma: 2679












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)