ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Yenifoçaspor, şampiyonluk kupasını aldı

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 5.5.2013    

Yenifoçaspor, şampiyonluk kupasını aldı



Geçtiğimiz hafta Maltepe Belediyespor’u 2-1 yenerek, 2. Amatör Lig 1. Grup’ta şampiyonluğunu ilan eden Yenifoça Spor Futbol Takımı; bu hafta sahasında 4-1 kazandığı Yenikent Belediyesi Gençlik maçının ardından, şampiyonluk kupasını aldı.

1. Amatör Küme’ye yükselme başarısını gösteren Yenifoça Spor Futbol Takımı, aldığı bu galibiyetle de bitime bir hafta kalan puanını 30’a yükseltti.

Yenifoça Futbol Sahası’nda oynanan maçı; İzmir Amatör Spor Kulüpleri Genel Başkanı Kadri Yatkın, Futbol İl Temsilcisi Çetin Zengin, Foça Belediyesi ve Foça Belediyespor Kulübü Başkanı Gökhan Demirağ, bazı Belediye Meclis üyeleri, eski Yenifoça Belediye Başkanları Ercan Küçükkkaya ve Cengiz Uysal ile çok sayıda sporsever ilgiyle izledi.



İlk devre Yenifoça Spor’un tek gollü üstünlüğü ile geçildi. İlk devredeki üstün oyununu ikinci devrede de sürdüren Yenifoça Spor; iki gol daha atarak, skoru 3-0’a getirdi. Farkın artmasının ardından oyun biraz serleşti ve bunun sonucunda, Yenikent Belediyesi Gençlik Futbol Takımı’ndan iki ve Yenifoça Spor’dan bir oyuncu kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Oyunun son bölümlerinde; Yenikent Belediyesi Gençlik kazandığı penaltı atışını, kalecisinin ayağından gole çevirerek skoru 3-1’e getirdi. Bu golün ardından rakip filelere bir gol daha gönderen Yenifoça Spor maçın final skorunu tayin etti: Yenifoça Spor 4 - Yenikent Belediyesi Gençlik 1

Maçın bitiminin ardından, İzmir Amatör Spor Kulüpleri Genel Başkanı Kadri Yatkın’ın elinden şampiyonluk kupasını alan Yenifoça Spor’lu futbolcular, teknik heyet ve taraftarlar ile birlikte büyük sevinç yaşadı.






Okunma: 2310
Okunma: 2310












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)