ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
12 Dev Adam Basketbol Okulları Şöleni Foça’da yapılıyor

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 17.5.2013    

12 Dev Adam Basketbol Okulları Şöleni Foça’da yapılıyor



Foça, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından gerçekleştirilen 12 Dev Adam Basketbol Okulları (12 DABO) 10. Türkiye Ligi Şöleni Batı Grubu’na ev sahipliği yapıyor.

16-18 Mayıs tarihlerinde Foça-Bağarası Çok Amaçlı Salon’da gerçekleştirilecek olan organizasyonun bugün yapılan açılış törenine; Türkiye Basketbol Federasyonu temsilcileri, 12 DABO yöneticileri, TBF Altyapı Faaliyetleri Direktörü Samer Şenbayrak, Basketbol severlerin çok sevdiği Gazeteci – Yazar ve TBF Danışmanı İsmet Badem, Belediye Meclis Üyemiz Cenk Bakırlı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Erkan Atik, 180 genç sporcu ve antrenörleri katıldılar.

10. Türkiye Ligi Şöleni Batı Grubu maçlarında; Çanakkale, Muğla-Fethiye, Manisa, Alaşehir, Salihli, Ödemiş, Menemen, Aliağa, Dikili, Balıkesir-Ayvalık, Burhaniye, Edremit, Gönen ve Aydın 12 Dev Adam Basketbol Okulları mücadele edecek.



TBF Altyapı Faaliyetleri Direktörü Samer Şenbayrak, Kuzey ve Doğu grubu organizasyonları sonrasında şenliğin üçüncü ayağı olan Batı Grubu’nu düzenlediklerini ifade ederken, “Bu sene Batı Grubu maçlarına Foça ev sahipliği yapıyor. 3 gün sürecek şenlik sonunda, 12 kişiden oluşacak Batı Grubu karması seçilecek. Seçilen oyuncular da Türkiye Ligi Finalleri’nde mücadele etmeye hak kazanacaklar. Amacımız, Türk Basketbolu’na yeni yıldızlar kazandırabilmek ve her zaman söylediğim gibi kazanmanın veya kaybetmenin önemli olmadığı 12 DABO’da önemli olan sporcu ve antrenörlerimizin 12 DABO ruhunu sahaya yansıtabilmeleridir. Tüm sporcu kardeşlerime başarılar diliyorum. Foça Belediye Başkanı Sayın Gökhan Demirağ’a da katkıları için teşekkür ediyorum.” dedi.

Batı Grubu maçları sonrasında, 23–25 Mayıs tarihleri arasında Mersin-Silifke’de Güney Grubu, sonrasında da 30 Mayıs–1 Haziran tarihlerinde Türkiye Ligi Finalleri Muğla’da düzenlenecek.






Okunma: 2615
Okunma: 2615












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)