ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Belediyespor Bayan Voleybol Takımı il birincisi oldu

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 24.5.2013    

Foça Belediyespor Bayan Voleybol Takımı il birincisi oldu



Final grubu son maçında, Buca Spor Bayan Voleybol Takımını 3-0 yenen Foça Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, namağlup olarak İzmir il birincisi oldu.

Yıldız, genç ve büyük bayan voleybolcuların karmasından oluşan Foça Belediyespor, İzmir İli Büyük Bayan Kategorisi’nde oynadığı tüm maçları kazanarak, İzmir İl Birincisi oldu ve şampiyonluk kupasını aldı.

Hem eleme grubunda hem de final grubunda oynadığı tüm maçlarını kazanan Foça Belediyespor bayan voleybol takımı, şampiyonluk kupasını İzmir Voleybol İl Temsilcisi Uğur Karakaş’ın elinden aldı.



9 takımlı grupta oynadığı tüm maçlarını kazanan Foça Belediyespor, final grubuna 1. olarak yükseldi. Foça Belediyespor, 4 takımdan oluşan final grubunda sırasıyla; Gelişim Koleji, Özateş Spor Kulübü ve Buca Spor’u mağlup etti.

Foça Belediyespor Bayan Voleybol Takımının Antrenör Oyuncusu ve Kaptanı Ayça Zeybek; ‘‘Aydın’da oynadığımız Türkiye Finali’nden geldikten sonra mücadele ettiğimiz İzmir İl Birinciliği müsabakalarında, tüm altyapı takımlarımızın ve büyük takım oyuncularımızın karması ile mücadele ettik. Tüm maçlarımızı kazanarak, 1. olduk. Yıllarca sürdürdüğümüz özverili ve disiplinli çalışmalarımız, meyvelerini veriyor. İzmir voleybolunda, Foça Belediyespor Bayan Voleybol Takımının ismi parlamaya devam ediyor. Sezonu tamamladığımız şu andan itibaren, yeni sezon için planlamalar yapmaya başladık. Destek olan herkesi ve takım arkadaşlarımı tebrik ederim.’’ diye konuştu.






Okunma: 2150
Okunma: 2150












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)