ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü 5’te 5 yaptı

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 28.5.2013    

Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü 5’te 5 yaptı



Konak Belediyesi Kadın Futbol Takımı, Konak Belediyesi Altınordu Kadın ve Erkek Hentbol Takımları ile Voleybol Takımlarından sonra Konak Belediyesi Altay kadın Basketbol Takımı da şampiyonluk kupasını aldı.

Muğla’da gerçekleştirilen, Kadınlar Basketbol 2.Ligi Final Grubu’nda Altay Konak Belediyespor final maçlarında 4’te 4 yaparak bir maç kala şampiyonluğunu garantiledi ve 1.Lige yükseldi. Tarihinde ilk kez Kadınlar Basketbol 1.Ligi’ne yükselen İzmir’in kızları, Muğla Atatürk Spor Salonu’nu bayram yerine çevirdi.

Sporcular final sonrası birbirine kenetlendi, şampiyonluk sevincine İzmir’den katılan Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan’a yaklaşık 200 taraftar da eşlik etti. Başkan Tartan, Kadın Futbol takımı, erkek ve kadın hentbol takımı, voleybol erkek takımının ardından beşinci kupayı da vitrine taşıdıklarını belirterek,” 5x5 şampiyonluk İzmir’e çok yakıştı” diyerek, şampiyon takımın oyuncularını tek tek sarılarak kutladı.

Şampiyon takımları kutlayan Başkan Tartan, Türkiye’de hemen her branşta kazandıkları şampiyonluk ve kupalarla en başarılı kulüp olduklarını hatırlatarak “Konak Belediyesi Spor Kulübü bu yıl Türkiye’deki en başarılı kulüp oldu. Bundan sonra da aynı başarı çizgisini yükselterek devam edeceğiz” dedi.







Okunma: 1548
Okunma: 1548












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)