ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Aliağa Petkim, Hakan Demir ile devam edecek

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 29.5.2013    

Aliağa Petkim, Hakan Demir ile devam edecek



Şubat 2013’de Aliağa Petkim Basketbol takımı baş antrenörlüğü görevine getirilen Hakan Demir, yeni sezonda da kulübünde devam edecek. Aliağa Petkim Başkanı Uğur Eren, “Sezon ortasında baş antrenörlüğe gelen Hakan Demir hocamızla yeni sezonda da devam edeceğiz. Gerek kulüp yönetimi olarak bizler gerekse camiamız Hakan Demir hocamızdan son derece memnunuz. Gelecek sezonda önemli başarıları birlikte yaşacağız” dedi.

Beko Basketbol Ligi’nin renkli takımlarından Aliağa Petkim, 2013-2014 sezonunda da yoluna Hakan Demir ile devam edecek. Zor bir sezon geçiren Aliağa Petkim’e lig ortasında gelen Demir, takımı düşme potasından uzak tutmayı başardı. Aliağa’da taraftarın ve camianın sevgisini kazanan Deneyimli hoca, yönetimin tam desteğinin ardından yeni sezonun planlarını yapmaya başladı.

Aliağa Petkim Başkanı Uğur Eren, Beko liginde yeni sezonda başarılı olacak bir takım oluşturmak için çalışmalara başladıklarını da ifade ederek, “Beko ligine heyecan katan, seyircisiyle, kentiyle dinamik bir takımız. 2013-2014 sezonunda yine Play Off hedefiyle mücadele edeceğiz. Yeni sezonu şimdiden planlıyoruz. Hocamız Hakan Demir’in tecrübesine ve vizyonuna güveniyoruz. Hocamızla birlikte Aliağa’ya Beko liginde başarılar yaşatmak istiyoruz” dedi.






Okunma: 1398
Okunma: 1398












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)