ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Belediyespor üçüncü maçında yenilgiyle tanıştı

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 29.5.2013    

Foça Belediyespor üçüncü maçında yenilgiyle tanıştı



Bölgesel Lig’e hazırlık yapan Foça Belediyespor Basketbol Erkek Takımı, 3. maçında mağlubiyetle tanıştı. 27 Mayıs 2013 Pazartesi günü İzmir Boğaları ile karşılaşan Foça Belediyespor, rakibine 79-71’lik skorla mağlup oldu.

İlk iki maçında; Debre Spor Kulübü, Genç Karşıyakalılar Basketbol Takımlarını mağlup eden Foça Belediyespor, İzmir Boğaları ile oynadığı maçtan, son 4 dakikada yaptığı bireysel hatalar ve rakibin set oyununa hakemin toleranslı davranması sebebiyle, 8 sayı farkla yenilgiyle ayrıldı.

Rakibine oranla yaş ortalaması hayli düşük olan Foça Belediyespor, çok mücadeleci bir oyun sergilediği maçın ilk üç periyotunu önde tamamladı.

Foça Belediyespor, maçın son periyotunda, rakibin uzun ve cüsseli oyuncuları ile topu içeriden oynama taktiğine, ince ve genç oyuncuları ile diremedi. Böyle olunca da, pota altından ve serbest atışlardan yediği sayılarla yakaladığı sayı avantajını eritti. Bu periyotta, rakibin çember altındaki sert oyununa, hakemler de müsamaha gösterdi. Zaten, rakibine oranla fiziksel dezavantaja sahip olan Foça Belediyespor, yaptığı hücumlarda da şutları kaçırınca mağlup duruma düştü ve tecrübesizliğinin kurbanı oldu.

Foça Belediyespor Basketbol Erkek Takımı Antrenörü Yusuf Bakırlı; ‘‘Bu takımdan ve oyuncularımdan çok umutluyum. Çok genç bir takım kurduk ve sert basketbol oynayan takımlarla mücadele ediyoruz. Hem direncimizi test ediyor, hem de eksik pozisyonları çıkarıyoruz. Amacımız, eksiklerimizi 1-2 yıl içinde kapatıp, Bölgesel Lig takımımızı ortaya çıkartmak. Bu arada; kazanmaya olan hırsımızın etkisiyle, grupta ilk üçte yer alıp yarı final grubuna yükselmek istiyoruz. Genç oyuncularımı, yüreklerini sahaya koyarak yaptıkları mücadeleden dolayı kutluyorum. Çok yakında gurur duyacağımız bir takımı oluşturacağımıza eminim.’’ diye konuştu.






Okunma: 2119
Okunma: 2119












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)