ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Göztepe taraftarları 88’inci yıl kutlamalarında şampiyonluk yemini etti

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 15.6.2013    

Göztepe taraftarları 88’inci yıl kutlamalarında şampiyonluk yemini etti



İzmir’in efsane takımı Göztepe’nin 88’inci yaşı Konak Belediyesi ev sahipliğinde, Göztepe Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda büyük bir katılımla kutlandı.

Saatler 22.00’ı gösterdiğinde Üçkuyular İskelesi’nden Sadık Bey Durağı’na kadar binlerce taraftar ellerindeki meşaleleri aynı anda yakarak kulübün 88’inci yaşını kutladı. Coşkunun hiç eksilmediği etkinlikte havai fişekler ve sarı kırmızı meşaleler gökyüzünü aydınlattı. Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Göztepe Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Altınbaş ve kulüp yöneticileri Göz Göz marş ve sloganlarıyla taraftarları 88’inci yıl coşkusuna davet etti.

“Şampiyonluk Göztepe’ye yakışır”

Tezahüratlar eşliğinde konuşmasını gerçekleştiren Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, Göztepe’nin efsane kadrosuna ve taraftarına yakışan şampiyonluklara koştuğunu ifade ederek, “Yeni yönetimle birlikte Göztepe Kulübü’nü önümüzdeki sezonda şampiyonluğa taşımak için elimizden geleni yapacağız. Konak Belediyesi olarak her zaman yanınızdayım” dedi.

Çiçeği burnunda Başkan Hüseyin Altınbaş, büyük bir camia olduklarını ve gelecek sezon şampiyon olmayı hedeflediklerini kaydederek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Göztepe’nin 88’inci yılını eşsiz taraftarıyla kutluyoruz. 100’üncü yılda ise burada hep birlikte Şampiyonlar Ligi heyecanı yaşayacağız. Tüm bunlar hayal değil çünkü şampiyonluk Göztepe’ye yakışır. Bizler bugün burada bayrağımızı daha da yukarılara taşımak için bulunuyoruz. Önümüzdeki sene bu sahil daha büyük bir heyecanla ve mutlaka Süper Lig coşkusuyla dolup taşacak.”

Kulübün büyüklüğü ve profesyonel yönetim anlayışıyla hedeflerine ilerleyeceklerine inandığını kaydeden Altınbaş,"Bizler bugün burada bayrağımızı daha da yukarılara taşımak için bulunuyoruz. İnişlerimiz, çıkışlarımız olacaktır ama hedeften hiçbir zaman sapılmayacaktır. Bugünümüze ve yarınlarımıza kendimizi her zaman yenileyerek ve dersler çıkararak bakacağız.”

Göztepe Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Altınbaş, taraftara övgü dolu sözlerle seslendi ve “Göztepe, şampiyonluğa taraftarıyla birlikte koşacak” dedi.

Göz Göz taraftarları şampiyonluk yemini etti

Geceyi sarı kırmızı renklerin aydınlattığı kutlamada Göz Göz taraftarları şampiyonluk yemini etti. Sarı kırmızı renkleriyle Göztepe’nin sembolü üstgeçitte yüzlerce taraftar takımlarının marşlarını söyleyerek havai fişeklerle Göztepe sahilini sarı kırmızı renklere boğdular.

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı boyunca Göztepe marşlarını söyleyen ve meydana toplanan 35 bin taraftarın desteğiyle Göztepe şampiyonluğa göz kırptı.






Okunma: 1413
Okunma: 1413












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)