ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Şampiyon Yelkenci Berkay Abay, Başkan Gökhan Demirağ'ı ziyaret etti

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 15.6.2013    

Şampiyon Yelkenci Berkay Abay, Başkan Gökhan Demirağ'ı ziyaret etti



Türkiye Yelken Federasyonu tarafından düzenlenen; ‘‘8. Halit Narin Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’’ yelken yarışlarında başarılı dereceler kazanan Foça Yelken İhtisas Kulübü (FYİK) Sporcusu Berkay Abay, Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’ı ziyaret etti.

15–19 Mayıs 2013 tarihleri arasında Marmaris’te yapılan 8. Halit Narin Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası yelken yarışlarının Laser 4,7 sınıfında yarışan Berkay Abay; gençlerde 1. ve genel klasmanda da 2. oldu.

Başarılı sporcu Berkay Abay, FYİK Yöneticileri ile birlikte Başkanı ziyaret ederek, Foça’daki yelken sporunun gelişmesi için verdiği destekler ve sağladığı yardımlardan dolayı Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a teşekkür etti.



Başkan Gökhan Demirağ da, şampiyon yelkenci Berkay Abay ve FYİK yöneticilerini başarılarından ötürü kutladı. Foça Yelken İhtisas Kulübü sporcularının katıldıkları tüm yarışlarda elde ettikleri başarılı sonuçların, Foça’nın tanıtımına çok olumlu katkılar yaptığına değinen Belediye Başkanı Gökhan Demirağ; ‘‘Foça Belediyesi olarak, yelken sporuna gönül vermiş Foçalı gençlerin her zaman yanında olacağız ve yelken sporuna destek vermeye devam edeceğiz.’’ dedi.

8. Halit Narin Gençlik ve Spor Bakanlığı Kupası’na; Optimist’te 216, Laser 4,7’de 74, Radial’de 31, Standart’ta ise 10 olmak üzere toplam 331 sporcu katıldı. Foça Yelken İhtisas Kulübü; Optimist sınıfında 6, Radial sınıfında 1 ve Laser 4,7 sınıfında 3 olmak üzere toplam 10 sporcusu ile yarıştı.






Okunma: 2423
Okunma: 2423












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)