ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Konak’ta 4 bin yaz okulu sporcusu var

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 25.6.2013    

Konak’ta 4 bin yaz okulu sporcusu var



Konak Belediyesi spor okulları kış döneminde olduğu gibi yaz döneminde de kurslarına hız kesmeden devam ediyor. Futbol, basketbol, voleybol, jimnastik, yoga, plates, aerobik, taekwondo, izcilik, yüzme, halkoyunları, bocce ve atletizm olmak üzere toplam 13 branşta, 7’den 70’e, 4 bin kişiye, 60 öğretmen kurs veriyor.

Kurslar Konak Semt Merkezleri, anlaşmalı spor tesisleri ve milli eğitime bağlı okulların spor salonlarında veriliyor. Yüzme kursu ise Alsancak Yüzme Havuzu’nda veriliyor.

Kursların kış aylarında olduğu gibi yaz aylarında da aralıksız devam edeceğini belirten Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, kurslarda başarılı olan sporcuların Konak Belediyesi Spor Kulübü’ne kazandırıldığını söyledi. Her dönem kursların kadınlar, gençler ve çocuklar tarafından büyük ilgi gördüğünü ifade eden Tartan, “Çocuklarımızı sokaklarda boş dolaşmaktan ve zararlı alışkanlıklar edinmesinden sporla alıkoyuyoruz. Çok başarılı kursiyerler oluyor, onları da kulübümüze kazandırıyoruz. Yetiştirip, lisans sahibi yapıyoruz, büyük kulüplerin altyapısına veriyoruz. Bir başka deyişle İzmir’de sporcu yetiştiriciliği yapıyoruz” diye konuştu. Tartan, vatandaşların yüzme hariç tüm spor kurslarından ücretsiz yararlandığını da sözlerine ekledi.






Okunma: 1410
Okunma: 1410












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)