ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Rakiplerimiz Bulgaristan, Bosna Hersek ve Galler

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 29.6.2013    

Rakiplerimiz Bulgaristan, Bosna Hersek ve Galler



Kadınlar Futbol 1.Ligi’nde şampiyon olarak UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’yi temsil etme hakkı kazanan Konak Belediyespor’un ön eleme grubundaki rakipleri belli oldu. Konak Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’ne gelen kadın futbolcular UEFA.com sitesinden canlı yayınlanan kura çekilişini heyecanla izledi.

Konak Belediyesi adına Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan Nyon’daki törene katılarak İzmir ekibini temsil etti. İsviçre’nin Nyon kentindeki kura sonrasında 32 takım 4’erli 8 gruba ayrıldı. Konak Belediyesi birinci gruba düştü. Ön eleme grup maçları 8-13 Ağustos’ta Bosna-Hersek’te oynanacak.

Konak Belediyespor’un rakipleri şu takımlardan oluştu:

UEFA KADIN ŞAMPİYONLAR LİGİ 1. GRUP
KONAK BELEDİYESİ(TÜRKİYE)
WFC SFK 2000 SARAJEVOZ (BOSNA-HERSEK)
CARDİFF CİTY FC (GALLER)
FCNSA (BULGARİSTAN)

Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan, iyi bir kura çekimi gerçekleştirildiğini belirterek, İzmirli kızların ülkemizi en iyi şekilde başarıyla temsil edeceğine inandığını söyledi. Konak Belediyespor’un altın bir yıl yaşadığını belirten Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan,” Ben başından beri sporun toplumu geleceğe taşıyan ve güçlendiren yönünü açığa çıkarıyorum. Bu yıl biz beş ligde mücadele ettik ve beşinde de şampiyon olduk. Kadın ve erkek hentbolda şampiyon olduk, erkek voleybol takımımız şampiyon oldu, kadın futbol takımımız hem şampiyon oldu hem de şampiyonlar liginde Avrupalı ekiplerle oynayacak. Konak Belediyespor; Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi ülkemizi Avrupa’da temsil edecek. Belediye kadın futbol takımımız Türkiye’nin ve İzmir’in çağdaş yüzünü bu şampiyonlar ligi süresince en iyi şekilde dünyaya gösterecektir” dedi. Teknik Direktör Hüseyin Tavur da, “Kalbimize göre oldu, biz bu gruptan çıkarız, içimiz rahat” dedi. Tartan, UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino ile sohbet ederek Türkiye’de kadın futbolunun gelişimi hakkında bilgi verdi. İnfantino da başarılar diledi ve Türkiye’deki kadın futbolundaki gelişimi ilgiyle izlediğini söyledi.






Okunma: 1411
Okunma: 1411












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)