ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Şampiyonlara check-up

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 13.7.2013    

Şampiyonlara check-up



UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil edecek Konak Belediyesi Kadın Futbol takımı, düzenli antrenmanların yanı sıra sağlık kontrollerini de ihmal etmedi. Takım oyuncuları, Romanya’da gerçekleşecek hazırlık maçları öncesinde Gazi Hastanesi’nde genel sağlık kontrolünden geçi. Akciğer, nefes kontrolü yapılan ve rutin tetkikleri alınan sporcular, daha sonra efor testine girdi.

Konak Belediyesi Kadın Futbol takımı Antrenörü Hüseyin Tavur, kızların genel sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, “Bosna’daki Şampiyonlar Ligi maçlarından önce Romanya’da hazırlık maçımız var. Kızlarımızın sağlığı bizim için her şeyden önemli” dedi.

Şampiyon takımın en büyük destekçisi Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, oyunculara hazırlık maçları öncesi başarılar diledi ve şöyle konuştu:

“Konak Belediyespor; Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi ülkemizi Avrupa’da temsil edecek. Belediye kadın futbol takımımız Türkiye’nin ve İzmir’in çağdaş yüzünü bu şampiyonlar ligi süresince en iyi şekilde dünyaya gösterecek. Ancak bunun en önemli aşamalarından biri onların sağlık durumlarının ve morallerinin iyi olması. Bu yüzden düzenli sağlık kontrollerini ihmal etmiyoruz. Onların her başarısı sadece İzmir’e değil Türkiye’ye gurur yaşatacak.”






Okunma: 1385
Okunma: 1385












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)