ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça tek potayla basketbola doyacak

   .:: Spor


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 17.7.2013    

Foça tek potayla basketbola doyacak



Türkiye Basketbol Federasyonu(TBF) ve Foça Belediyesi işbirliği ile düzenlenen Tek Pota Basketbol Turnuvası - Adidas 3x3 Türkiye Turu’nun 6. Ayağı, 20–21 Temmuz 2013 tarihlerinde Foça’da gerçekleştirilecek.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ ve TBF İzmir İl Temsilcisi Halil Öztürk ile birlikte, turnuva için yapılan hazırlıkları değerlendiren TBF Altyapılar Direktörü Samer Şenbayrak Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan turnuvanın eğlence ve rekabet dolu anlara sahne olacağını söyledi.



Samer Şenbayrak; ‘‘2010 yılında ülkemizde düzenlenen Dünya Erkekler Basketbol Şampiyonası organizasyonunun başarısı, A Milli Erkek Takımımızın Dünya İkincisi, Kadın Milli takımımızın Avrupa ikinciliği ve Olimpiyat 5.liği ve kulüp takımlarımızın Avrupa’daki başarısı ile Türk Basketbolu’ndaki yükseliş her geçen gün artarak devam etmektedir. Ayrıca son yıllarda TBF tarafından gerçekleştirilen uluslararası organizasyonlar, basketbolumuza önemli kazanımlar sağlamıştır. Bu başarılardan alınan cesaretle, Türkiye Basketbol Federasyonu; basketbolun tabana yayılması ve daha fazla sporcu tarafından uygulanabilmesi adına yeni organizasyonlara imza atmaktadır. 2020 yılında yapılacak Olimpiyatlar da olimpik branşlarda uygulanması planlanan yenilik, tutku, heyecan, rekabet, evrensellik ve olimpizmi içeriğinde barındıran 3 x 3 basketbolu’ nu tanıtmak ve Türkiye’ye yaymak adına çeşitli platformlarda bir dizi tanıtım çalışması devam etmektedir. Bu kapsamda Türkiye Basketbol Federasyonu 2013 Yaz Dönemi faaliyet programı içerisinde yer alan Adidas 3x3 Türkiye Turu Tek Pota Basketbol Turnuvaları’nı 10 ilimizde düzenlemektedir. 3x3 Türkiye Turu’nun 6.ayağı, 20-21 Temmuz 2013 tarihleri arasında tüm basketbol severlerin katılımına açık olacak şekilde, İzmir’in Foça ilçesinde Basketbol İl Temsilciliği koordinesinde organize edilecektir. Foça Belediye Başkanımız Sayın Gökhan Demirağ’a, bu organizasyonun gerçekleşmesindeki katkıları ve işbirliği için çok teşekkür ediyoruz.’’ dedi.

Detaylı bilgi ve kayıt için TBF Bürosu’na 0 532 393 50 50 ve 0 232 461 26 21 numaralı telefonlarla ulaşılabileceği, başvuruların 17 Temmuz Çarşamba günü öğleden itibaren, Demokrasi Meydanı’nda açılacak olan TBF Kayıt Masası’na yapılabileceği öğrenildi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2306
Okunma: 2306












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)