ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Aliağa Petkim, Ceyhun’a imzayı attırdı

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 18.7.2013    

Aliağa Petkim, Ceyhun’a imzayı attırdı



Beko Basketbol Liginde mücadele eden Aliağa Petkim, Türk Telekom’dan Ceyhun Altay’ı kadrosuna kattı. Aliağa Gençlik Spor Kulübü’ne gelerek kulüp başkanı Uğur Eren ile görüşen 26 yaşındaki genç oyuncu ile tüm koşullarda anlaşılarak sözleşme imzalandı.

ALİAĞA PETKİM KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR

Geçtiğimiz sezon sakatlıklar ve istikrarsız sonuçlarla istediği hedefleri yakalayamayan Aliağa Petkim, bu sezon işi sıkı tutuyor. Beko liginde ve kupada hedef koyan yeşil beyazlı takım Türk Telekom’da forma giyen eski oyuncularından Ceyhun Altay’ı transfer etti. Aliağa Petkim Başkanı Uğur Eren, kulübün bu sezon her kulvarda başarıya koşacağını söyledi.

BAŞKAN UĞUR EREN: “CEYHUN, TAKIMIMIZA GÜÇ KATACAK”

Aliağa Belediyesi Enka Spor tesislerinde yapılan imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Uğur Eren, “Ceyhun ile 3 yıl önce de birlikteydik. Bundan sonraki basketbol yaşamında yeni sezonda beraber olacağız. Genç sporcumuz takımımıza büyük katkı sağlayacak. Hocamızın oyun anlayışına, Aliağa’nın kent dokusuna uygun, mücadelesi, gençliği ile, diriliği ile, bu sene önemli katkılar sağlayacak. İyi bir sezon geçirmeyi temenni ediyorum. İnşallah verimli bir sezon bizi bekliyor. Hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

CEYHUN ALTAY, “BİLDİĞİM YERDEYİM. YABANCILIK ÇEKMEYECEĞİM”

Aliağa Petkim’e ve Aliağa’ya yabancı olmadığını söyleyen genç oyuncu Ceyhun Altay, “Aliağa, bildiğim yer, bildiğim insanlar ve bildiğim taraftar. Herkesi tanıyorum. 3 yıl önce bu takımda oynadım, yabancılık çekmeyeceğim. Takımımızın başarılı olması için Elimden gelen her şeyi yapacağım. Hedeflerimiz var. Baş antrenörümüz Hakan Demir Hocamız ne derse onu yapacağız. İlk hedefimiz kupadan çıkıp playoff’a girmek. Aliağa taraftarına layık olmak istiyoruz” dedi.






Okunma: 1418
Okunma: 1418












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)