ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Demokrasi Meydanı’nda muhteşem basketbol şöleni

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 21.7.2013    

Foça Demokrasi Meydanı’nda muhteşem basketbol şöleni



20–21 Temmuz tarihlerinde, Foça Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen; ‘‘Türkiye Basketbol Federasyonu - Tek Pota Basketbol Turnuvası - Adidas 3x3 Türkiye Turu Foça Etabı’’nın ilk günü, çok çekişmeli müsabakalara ve çok renkli görüntülere sahne oldu.

Demokrasi Meydanı’nda kurulan, özel zemine sahip iki ayrı sahada oynanan maçlar, saat 16.00’da başlayıp gece, saat 24.00’e kadar devam etti. Sporseverler, bir yandan heyecan ve çekişme dolu basketbol karşılaşmalarını izlerken, diğer yandan çalınan hareketli müzikler eşliğinde dans etti. Tek Pota Basketbol Turnuvası, Demokrasi Meydanı'nı dolduran; 7'den 70'e, 2000 dolayındaki basketbolsevere çok keyifli bir gün yaşattı.



Büyük, Genç ve Yıldız Erkekler kategorilerindeki 51 takımın katılımıyla gerçekleştirilen Tek Pota Basketbol Turnuvası’nda ayrıca, bayan basketbolculardan oluşan iki takım, bir gösteri maçı yaptı.

Tek Pota Basketbol Turnuvası’nda, hoş bir sürpriz de yaşandı. Saat 21.30’da başlayan gösteri maçında, çok sevilen sinema ve tiyatro oyuncusu Engin Günaydın'da forma giydi. Meydanı tıklım tıklım dolduran sporseverler, sevilen oyuncuya yoğun bir ilgi ve sevgi gösterdiler.



Basketbol camiasında çok tanınan ve çok beğenilen sunucu ve program yapımcısı İsmet Badem’in sunduğu, TBF İzmir İl Temsilcisi Halil Öztürk’ün yönettiği gösteri maçında, Engin Günaydın; Foça Belediye Başkanımız Gökhan Demirağ ve TBF Altyapılar Direktörü Samer Şenbayrak ile aynı takımda yer alarak, bayan basketbolculara karşı mücadele etti.

Tek Pota Basketbol Turnuvası - Adidas 3x3 Türkiye Turu Foça Etabı’nda, 2 günde toplam 95 maç oynanacak. 21 Temmuz Pazar günü (Bugün) saat 17.00’de başlayacak olan; çeyrek final, yarı final ve final maçlarının ardından, kazanan takımlara kupa ve madalyaları verilecek. Büyük Erkekler kategorisinin kazananı, İstanbul finallerine katılacak ve Dünya Şampiyonası’na gitmek için ter dökecek.








Okunma: 2157
Okunma: 2157












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)