ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Tek Pota Basketbol Foça etabında Fly’s şampiyon

   .:: Spor


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 23.7.2013    

Tek Pota Basketbol Foça etabında Fly’s şampiyon



Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF)’nun sokak basketbolunu sevdirmek ve yaygınlaştırmak amacıyla 10 ayrı merkezde düzenlediği Adidas 3x3 Tek Pota Basketbol Turnuvası’nın İzmir’in Foça İlçesi’nde yapılan altıncı etabı 21 Temmuz 2013 Pazar günü yapılan final maçlarıyla tamamlandı.

Ev sahipliğini Foça Belediyesi’nin, sponsorluğunu Adidas firmasının üstlendiği turnuvaya 51 takım katıldı. İki günde oynanan 95 maçın ardından birinciler ve başarılı sporcular belirlendi.



Büyük Erkeklerde rakibi “Ne Alakası Var” takımını 17-12 mağlup eden “Fly’s”, Genç Erkeklerde “Ne Gerek Var”, Yıldız Erkeklerde “Ören” takımları şampiyon oldu.

“Ne Gerek Var” takımından Onur Dağ; Smaç Şampiyonluğu’nu kazanırken seyirciler arası şut yarışmaları ve Foça Belediyesi Dans Topluluğu’nun gösterileri turnuvaya ayrı bir heyecan ve renk kattı.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, dereceye giren takım sporcularına kupa ve madalyalarını TBF Altyapılar Direktörü Samer Şenbayrak, TBF İzmir İl Temsilcisi Halil Öztürk ve Basketbol Yorumcusu - Sunucu İsmet Badem ile birlikte verirken Foça etabının gerçekleşmesine katkı sunan ilgililere de teşekkür plaketi takdim etti.



Büyükler kategorisinde birinciliği kazanan “Fly”s” takımı diğer etaplardan gelecek 9 takımla İstanbul’da yapılacak Türkiye Turu finallerinde şampiyonluk için mücadele edecek. Türkiye şampiyonu olacak ekip ise yine İstanbul’da yapılacak Dünya şampiyonasında ülkemizi temsil etme hakkını kazanacak.

Seyfi GÜL







Okunma: 2607
Okunma: 2607












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)