ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Belediyespor topbaşı yaptı

   .:: Spor


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 30.7.2013    

Foça Belediyespor topbaşı yaptı



2013 – 2014 futbol sezonunda yeniden Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Foça Belediyespor 29 Temmuz 2013 Pazartesi günü topbaşı yaptı.

Nisan 2013 ayından beri bakımda olan 11 Eylül Stadı’nın yenilenmiş zemininde geçen yılki kadrodan beş futbolcu, alt yapıdan Evren, Nevzat, Can gibi gençler ve aralarında bir de Ganalı olan çok sayıda yeni isim BAL kadrosuna girmek için ter döktüler.

Antrenör Engin Kale ve yardımcılarının gözetiminde ter idmanı ve ardından yenilerin çift kalesi şeklinde geçen ilk gün antrenmanını Foça Belediye ve Belediyespor Başkanı Gökhan Demirağ, bazı yönetim kurulu üyeleri, Süper lig takımlarımızdan Bursaspor adına futbolcu izleme komitesi üyesi Altaylı eski futbolcu Orhan Üstündağ ile Foça Belediyespor’un hemen her çalışması ve maçında tribündeki yerini alan bir grup taraftar izledi.



Engin Kale, BAL liginin statüsü nedeniyle dünyada özel bir lig olduğunu, şampiyonlukla düşmenin yan yana olduğu statüde aynı ilin takımları arasındaki sıralamanın önemine dikkat çekti.

Kale; “Oyuncu seçiminde çok titiz davranıyoruz. Geçen yılın kadrosundan bazı futbolcuların dışında yeni isimleri yapacağımız çalışmalar ve hazırlık maçlarıyla belirleyeceğiz. Bu nedenle iki haftalık bir programla topbaşı yaptık. Foça ve takımımız için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2613
Okunma: 2613












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)