ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Belediyespor'un Bal Ligi'nde mücadele edeceği gruplar belirlendi

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 9.8.2013    

Foça Belediyespor'un Bal Ligi'nde mücadele edeceği gruplar belirlendi



2013 – 2014 Futbol Sezonu'nda Foça’yı yeniden Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek olan Foça Belediyespor’un mücadele edeceği olası rakipler belirlendi.

Bölgesel Amatör Lig grupları, Türkiye Futbol Federasyonu Amatör İşler Kurulu Başkanı Ali Düşmez başkanlığında toplanan Amatör İşler Yürütme Kurulu'nun yaptığı toplantıda belirlendi. Üçer İzmir takımının yer alacağı iki grup şöyle oluştu. 7. Grup: Muratpaşa Bld., Kumluca Bld., Didim Bld., Çine Madran, İncirliova Bld., Bucak Bld., Sarayköy, Denizli İl Özel İdare, Acıpayam Gençlik, Isparta, Bodrum Spor, Muğla ve 8. Grup: Balıkesir Bld., Edremit Bld., Erdek Spor, Vitra Spor, Kütahya Şeker Spor, Kütahya Özel İdare Köy Hizmetleri, Kütahya Spor, Manisa Bld., Salihli Bld., Soma Spor, Uşak Sportif Gençlik Spor. İzmir takımları; Yeni Bornova Spor, Foça Belediyespor, Tire 1922, İzmir Spor, Gümüşordu Spor ve Çiğli Belediyespor bayram sonrası kendi aralarında kura çekip gruplarını belirleyecek. BAL'da fikstür ise 16 Ağustos'ta belli olacak.

79 ilden 155 takımın mücadele edeceği BAL'da, gruplarını birinci ve ikinci bitiren 22 takım Play-Off müsabakaları oynayacak. 2013-2014 sezonunda 3. Lig'e, 9 takım çıkmaya hak kazanacak.

Foça Belediyespor, 29 Temmuz 2013 Pazartesi günü başladığı ve bayram tatili sebebiyle ara verdiği çalışmalarına, Pazar günü gerçekleştireceği antrenmanla yeniden devam edecek.

Antrenör Engin Kale, BAL Ligi'nin, statüsü nedeniyle özel bir lig olduğunu ve şampiyonlukla düşmenin yan yana olduğu statüde aynı ilin takımları arasındaki sıralamanın çok önemli olduğunu ifade etti. Kale; ''Sezon başı transfer çalışmalarımıza ve yeni sezon hazırlıklarımıza, önümüzdeki hafta yeniden başlayacağız. Geçtiğimiz sezon takımımızda olan oyuncularımız; Melih, Anıl, Erkan, Armağan, Batuhan, Emre, Kadir ve Hüseyin bu yıl da bizimle beraber. Yeni transferlerimiz: forvet mevkiinde; İzmir Spor'dan Ayhan, Afyon'dan Hüseyin, Halilbeyli'den Çağrı, Gönen'den Oğuzhan, Erzincan'dan Merthan, Ödemiş'ten Öner - Defans ve orta saha mevkilerinde ise; İzmir Spor'dan sağbek Ahmet, Bozyaka Gümüşordu'dan Caner, Bornova'dan Halil, Biga'dan Aykut, Ödemiş'ten Öner, Manisa Spor altyapısından Özkan - Kaleci olarak da; Afyon'dan Can ve Kemalpaşa'dan Servet ile anlaştık. Çok zorlu geçecek futbol sezonu boyunca altyapı oyuncularımıza da şans vereceğiz. Pazartesi gününden itibaren günde çift antrenman yapacağız. Lig başlayana dek, 5-6 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. İlk hazırlık maçımızı; 28 Ağustos Perşembe günü, Seferihisar ile oynayacağız. 11 Eylül Stadı'nda oynayacağımız maç, 18.00'da başlayacak. Foça Belediyespor'u BAL Ligi'nde başarılara ulaştırmak için çok çalışacağız. Yeni sezonun kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum.'' dedi.






Okunma: 2286
Okunma: 2286












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)