ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Belediyespor Göztepe’yi altı golle uğurladı

   .:: Spor


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 15.8.2013    

Foça Belediyespor Göztepe’yi altı golle uğurladı



2013 -2014 Futbol sezonunda yeniden Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele edecek olan Foça Belediyespor iki haftadır günde çift idmanla sürdürdüğü çalışmalarının ilk semeresini Göztepe A2 takımı ile oynadığı hazırlık maçında aldı.

14 Ağustos 2013 Çarşamba günü saat 18.00’da Foça 11 Eylül Stadı’nda sezonun ilk çift kalesine çıkan Yeşil- Kırmızılılar adeta gol atmaya doyamadılar ve güçlü rakiplerini 6 – 2 mağlup etmeyi başardılar..

Foça Belediyespor’un golleri ilk yarıda Öner(2), Hüseyin, ikinci yarıda Hüseyin Yılmaz, Çağrı ve Ayhan’dan Göztepe A2’nin golleri ilk yarıda Özkan, ikinci yarıda Sait’in ayağından geldi.

Foça Belediyespor’da alt yapıdan yetişen üç genç oyuncu kaleci Hakan, Nevzat ve Can da son çeyrekte takımdaki yerlerini aldı ve aksaksız oynadılar.



FOÇA BELEDİYESPOR BAL 8. GRUPTA

Maç sırasında Foça Belediyespor’un yapılan kura çekimi sonucu BAL 8. Grupta İzmir’den Gümüşordu (eski Bozyakaspor) ve Tire 1922 ile birlikte mücadele edeceği anons edildi. 14 takımlı grupta Balıkesir’den Balıkesir Belediyespor, Edremit Belediyespor ve Erdekspor, Bilecik’ten Vitraspor, Kütahya’dan; Kütahya Sera Şekerspor, Özel İdare Köy Hizmetlerispor ve Kütahyaspor, Manisa’dan Manisa Belediyespor, Salihli Belediyespor ve Somaspor ile Uşak Sportif Gençlik Spor takımları yer alıyor.

İzmir’in diğer temsilcileri İzmirspor, Yeni Bornovaspor ve Çiğli Belediyespor ise Bölgesel Amatör lig 7.Grupta, statüsü gereği tüm Bal takımları gibi aynı anda hem şampiyonluk hem de küme düşmeme mücadelesi verecekler. Bu grupta İzmir takımlarıyla birlikte Antalya, Aydın, Denizli, Burdur, Isparta ve Muğla’dan toplam 15 takım yer alıyor.

Foça Belediye ve Belediyespor Başkanı Gökhan Demirağ genç ve dinamik bir ekip kurarak hazırlıkları sürdürdüklerini belirtirken, antrenör Engin Kale; “Kolay grup ta, kolay takım da yok. Bunun bilincindeyiz. Oyuncularımızı çok dikkatli seçtik. Çok çalışıyoruz. Başarılı olmanın başka yolu yok. Daha çok çalışacağız ve bu liginde en iyi ekiplerinden biri olacağız” dedi.



Seyfi GÜL







Okunma: 2520
Okunma: 2520












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)