ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Konak’ın rakipleri 5 Eylül tarihinde belli olacak

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 24.8.2013    

Konak’ın rakipleri 5 Eylül tarihinde belli olacak



Kadınlar Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Bosna Hersek'te oynanan ön eleme grup maçlarını ilk sırada tamamlayan Konak Belediyespor, elemelere son torbadan katılıp başarılı olan tek ekip oldu. İzmirli kızları zorlu rakipler bekliyor, ancak kızlar iddialı, “Avrupa Şampiyonluğu” neden olmasın diyorlar…

Ülkemizi başarıyla temsil eden kadın futbol takımına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da dahil olmak üzere hemen her kesimden yüzlerce övgü dolu mesajlar yağdı. Konak Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan 5 Eylül gününü iple çektiğini belirterek, “ Takımımız Bosna’dan başarıyla döndü. Kuralarda kızlarımızı zorlu rakipler bekliyor. Avrupa şampiyonluğunu elde etmek güzel bir duygu olmalı. Ancak 32’lik gruptan sekizli gruba kadar gitmek bile bizim için çok önemli. Kızlarımızdan bu başarıyı bekliyorum. Kızlarımız başarılı çünkü yedi futbolcumuz milli takım kampına çağrıldı” dedi.

Saraybosna'da oynanan 1. Grup maçlarında Bulgar ekibi NSA Sofya'yı 2-0, ev sahibi WFC SFK 2000'i 2-1 ve İskoç temsilcisi Cardiff City'i 1-0 mağlup eden KonakBelediyespor, grubu 9 puanla lider tamamladı ve adını son 32 takım arasına yazdırdı. İlk defa mücadele ettiği Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme turunu geçmeyi başaran ilk Türk ekibi olan İzmir temsilcisi, 4. ve son torbada yer alıp yoluna devam eden tek ekip oldu.

Son 32 takım arasına kalan Konak Belediyespor'un ilk turdaki rakibi 5 Eylül'de yapılacak kura çekiminin ardından belli olacak. 22 ekibin direkt olarak katıldığı 1. müsabakalarına elemelerden 8 grup birincisinin yanı sıra en iyi 2 takım katılacak. Biri içerde ve diğeri dışarıda olmak üzere eleme usulü yapılacak olan karşılaşmalarda Konak Belediyespor’u zorlu rakipler bekliyor.

Konak Belediyespor’un rakipleri arasında Arsenal, FCR Malmö, AC Sparta Prag, Glasgow City FC ve Paris Saint-Germain gibi güçlü takımlar yer alıyor.






Okunma: 1470
Okunma: 1470












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)