ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Plaj Futbolu Ligi Foça Etabını Foça Belediyespor kazandı

   .:: Spor


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 25.8.2013    

Plaj Futbolu Ligi Foça Etabını Foça Belediyespor kazandı



Foça Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)Plaj Futbolu Lig’i Foça Etabı, 24 Ağustos 2013 Cumartesi günü oynanan maçlarla sona erdi.

Foça Belediyesi Karakum Plajı bölgesinde bulunan uluslararası ölçülerdeki Haluk Ulusoy Plaj Futbolu Tesisleri’nde gerçekleştirilen etabın üçüncülük maçında Yenifoçaspor, Yeni Bağarası’nı 6 -2’lik skorla geçti. Bol gollü ve zevkli geçen final maçını ise Çandarlı Belediyespor takımını 9 – 3 mağlup eden Foça Belediyespor kazandı.

Final maçı öncesi minik ve gençlerin gösteri maçları yaptığı turnuvanın ödülleri Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Belediye Meclis Üyesi Cenk Bakırlı, TFF temsilcileri Bölge Antrenörleri Yusuf Tepekule ve Fatih Parmaksız tarafından verildi.

Turnuvada;

Birinci Foça Belediyespor
İkinci Çandarlı Belediyespor
Üçüncü Yeni Foçaspor oldu.



Fair Play ödülüne Yeni Bağarasıspor layık görülürken,. Gol Kralı Fatih Gürbüz (Foça Belediyespor), En Değerli Oyuncu Erkan Akman (Foça Belediyespor) olarak belirlendi.

Başarılı takım ve sporcular madalya ve kupalarla ödüllendirildiler. Ayrıca turnuvaya katkılarından dolayı Cenk Bakırlı, Kadir Alper ve Galip Palaz’a teşekkür plaketi verildi.

Foça Beledyespor Plaj Futbolu takımı yeri TFF tarafından belirlenecek ve 18 takımın katılımı ile 3 Ekim - 9 Ekim 2013 tarihlerinde gerçekleştirilecek Plaj Futbolu Süper Finallerinde Türkiye şampiyonluğu için mücadele edecek.



Seyfi GÜL







Okunma: 2489
Okunma: 2489












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)