ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Belediyespor İncirliova Belediyespor 2 - 0

   .:: Spor


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 25.8.2013    

Foça Belediyespor İncirliova Belediyespor 2 - 0



Foça Belediyespor sezon öncesi yaptığı üçüncü hazırlık maçını da galibiyetle tamamlamayı başardı.

İlk maçta Göztepe A2’yi 6 – 2, ikinci de Manisaspor A2’yi 4 -1 yenen Foça takımı, Aydın temsilcisi İncirliova Belediyespor’u da 2 – 0’la geçerek galibiyet serisine devam etti.

24 Ağustos 2013 Cumartesi günü Foça 11 Eylül Stadı’nda 18.30’da başlayan maç çok zevkli ve çekişmeli geçti. Her ikisi de Bölgesel Amatör Lig’e bu yıl yükselen takımlardan Foça Belediyespor, Gümüşordu(Bozyaka) ve Tire 1922 ile sekizinci grupta, İncirliova Belediyespor ise İzmir’den Çiğli Belediye, Yeni Bornova ve İzmirspor takımlarının da bulunduğu yedinci grupta ter alıyor.



Sezon öncesi olmasına rağmen her iki takımında diri, atak ve sert futbol sergilediği maçın gollerini Okan (Penaltıdan) ve Ayhan attılar.

Foça Belediyespor antrenörü Engin Kale iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini, tamamına yakını yeni oyunculardan kurulu takımının uyum sorununu aşmaya çalıştıklarını söyledi. Kale” Her gün çift çalışma ve hazırlık maçlarıyla lige hazırlanıyoruz. 28 Ağustos Çarşamba günü yine Aydın’ın BAL ligi takımlarından Çine Madranspor’la karşılaşacağız. 14 Eylül’deki lig başlangıcına kısa bir süre kaldı. Biz ideal onbirden ziyade, rakibe göre takım oluşturuyoruz. Bu nedenle kadroda yer alan tüm arkadaşlarımızın her maç görev alacak şekilde hazır olmalarını sağlamaya çalışıyoruz” dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2671
Okunma: 2671












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)