ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Belediyespor Karşıyaka’yı tek golle geçti

   .:: Spor


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 31.8.2013    

Foça Belediyespor Karşıyaka’yı tek golle geçti



2013 – 2014 sezonunda Bölgesel Amatör Lig sekizinci grupta mücadele edecek Foça Belediyespor Futbol takımı beşinci hazırlık maçını İzmir’in köklü takımlarından Karşıyaka (A2) ile yaptı.

30 Ağustos 2013 Cuma günü saat 17.30’da Foça 11 Eylül Stadı’nda oynanan ve baştan sona çekişmeli geçen maçın tek golü 85. dakikada Foça kaptanı Öner’den geldi.

Teknik Direktör Sait Karafırtınalar’ın Bucaspor’dan Karşıyaka’ya gelişi sırasında beraberinde getirip takıma kazandırdıkları ile Karşıyaka’nın sezon öncesi çalışmaları ve maçlarında zaman zaman kadrosunda yer verdiği dokuz genç futbolcunun da yer aldığı Karşıyaka A2 takımı fizik, kondisyon ve teknik özellikleriyle izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.



Beşinci hazırlık maçını oynayan Foça Belediyespor’da doksan dakika durmayan, oyuna kim girerse girsin aksamayan, kişisel oyundan çok takım oyunuyla rakibi bunaltan performansıyla ligde iyi işler yapacağının sinyallerini vermeye devam etti.

Engin Kale’nin öğrencileri bu maçta da güçlü rakibinin girdiği sayısız gol pozisyonunu önlemeyi, santrafor Ayhan’ın suskun kaldığı müsabakada kaptan Öner’in golüyle skoru lehine çevirmeyi başardı.

Foça Belediyespor - Karşıyaka (A2) 1 - 0

Renkdaş iki takımın kadrosundaki oyuncuların tamamına yer verdiği maç çok sert geçmesine ve bazı küçük sakatlıklar yaşanmasına rağmen her iki takım teknik heyetlerinin yerinde müdahaleleriyle olaysız ve dostça bitti.

Seyfi GÜL







Okunma: 2293
Okunma: 2293












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)