ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Belediyespor Didim’de durdu 0 – 2

   .:: Spor


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 10.9.2013    

Foça Belediyespor Didim’de durdu 0 – 2



Foça Belediyespor Bölgesel Amatör Lig’e hazırlık maçlarının altıncısını Aydın’ın Didim ilçesinde Didim Belediyespor ile yaptı. Önceki beş hazırlık maçında da gol atan ve güçlü rakiplerinin ağlarını bulan Foça’nın gol ayakları bu maçta sustu. Maçı Didim Belediyespor 2 – 0 kazandı.

8 Eylül 2013 Pazar günü saat 16.00’da Didim Stadı’nda oynanan karşılaşmanın büyük bölümünün hakimi Foça Belediyespor’du. Ancak pozisyonları değerlendiren Didimli oyuncular oldu.

Kadrosunda eski Foçaspor kalecisi Erman Balaban’ın da yer aldığı Didim Belediyespor; ilk yarıda penaltıdan, ikinci yarıda kaptırılan bir top sonrası kontrataktan iki golünü de Levent Cevahir’in ayağından kazandı.

“Golcü” lakabıyla tanınan Levent Cevahir geçen yıl İzmirspor’a geçtiyse de, bu sezon başında yeniden yuvam dediği Didim’e geri dönerek gollerini sıralamaya başladı.



Maçın yüzde sekseninde iyi oynayan ve oyuna hakim olan takımın Foça Belediyespor olduğunu belirten Antrenör Engin Kale, Didim deplasmanının hazırlık anlamında, eksikleri görmede ve yeni bir kadro ile deplasman havası yaşamada faydalı olduğunu söyledi.

Engin Kale “Zor bir lige hazırlanıyoruz. BAL 7. Grup takımlarından Didim’le zorlu bir deplasman maçı oynadık. Güzel oyunun yanı sıra futbolun sonuç oyunu olduğunu bir kez daha gördük. Lig başlayana kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2318
Okunma: 2318












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)