ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Belediyespor futbolun genç yıldızlarını yetiştiriyor

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 25.9.2013    

Foça Belediyespor futbolun genç yıldızlarını yetiştiriyor



Foça Belediyespor Kulübü altyapısında yetişen genç futbolcular, son yıllarda takım halinde elde ettikleri başarılarla ve sergiledikleri bireysel yetenekleriyle, Ege Bölgesi futbolunda adlarından sıkça söz ettiriyor.

Altyapı çalışmalarında sıkı bir spor eğitimi verilen yıldız futbolculardan bazıları; ülkemizin önemli takımlarına transfer oluyor, bazıları da bu sezon Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta mücadele eden Foça Belediyespor A Takımı’nda forma giyiyor.

Bu sezon başında, Foça Belediyespor Kulübü altyapısında yetişen ve İzmir şampiyonlukları kazanarak, defalarca Türkiye Finalleri’ne katılan oyunculardan; Hakan Çimen (Kaleci-1996 doğumlu) Manisa Spor’a ve Ayberk Köz (Sol Kanat-1996 doğumlu) Aydın Spor’a transfer oldular. Yine altyapı takımlarında yetişen; Nevzat Başoğlu (Orta Saha-1996 doğumlu), Can Bayır (Orta Saha-1996 doğumlu), Umut Koç (Forvet-1996 doğumlu) ve Talip Yılmaz (Forvet-1996 doğumlu), bu sezon A Takımı kadrosunda yer alıyorlar.



Erol Çetin ve Şencan Bayır yönetiminde çalışmalarına devam eden Foça Belediyespor Futbol Okulu’nda, şu anda 2002–2004 doğumlu 30 sporcu eğitim görüyor. Yaz aylarında haftada 3 gün antrenman yapan genç sporcular, okulların açılması sebebiyle haftada 1 gün antrenman yapıyorlar. Erol Çetin ve Şencan Bayır ile birlikte, altyapıda uzun yıllar emek veren, A Takım Antrenörü Engin Kale de bu antrenmanlara katılıyor.

Antrenör Engin Kale; ‘‘Altyapıdaki öncelikli hedefimiz, sağlam karakterli, centilmen ve örnek sporcular yetiştirmek. Altyapımızda yetişen futbolcularımızın iyi kulüplere transfer olmaları, bizleri gururlandırıyor. Bazı genç oyuncularımızın, A takımımızın kadrosunda yer alması da; bizlere, gelecek yıllar için güven ve mutluluk veriyor. Bize büyük destek veren ve her zaman bizlerin yanında olan Foça Belediyespor Başkanımız Gökhan Demirağ’a çok teşekkür ediyoruz.’’ dedi.






Okunma: 2421
Okunma: 2421












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)