ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Foça Karataş Briç Festivali başlıyor

   .:: Spor


Seyfi GÜL    

  Yayın Tarihi: 3.10.2013    

Foça Karataş Briç Festivali başlıyor



Foça Belediyespor Briç Şubesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Briç Festivali 4 Ekim 2013 Cuma günü başlıyor.

4-6 Ekim 2013 tarihleri arasında Hanedan Tatil Köyü salonlarında gerçekleştirilecek festivale Foça Belediyesi’nin yanı sıra SÜT-ÇÜ Taner Sarıtaş, Ceyhun Çetin İşletmeleri, Bülbül Yuvası Butik Otel ile Kahraman İnşaat ve Turizm firmaları da destek veriyor.

Geçen yıl ikincisi yapılan festivale Türkiye’nin çeşitli illerinin 34 takımı 260 briç oyuncusu ile katılmış 3 gün boyunca, zevkli ve çekişmeli oyunlarla birbirlerine üstünlük sağlamaya çalışmıştı.



Festival Organizasyon Komitesi Enver Durulmuş; “Briç alanında önemli isimleri Foça’da bir araya getiriyoruz. Yarışmalardan arta kalan zamanlarda Foça’nın tarihi ve doğal güzelliklerini göstermek, yerel lezzetlerini tattırmak ve dibek kahvemizi yerinde içirmek fırsatını da bulacağız. Tüm briçseverleri zevkli maçlar için Foça’ya bekliyoruz” dedi.

4 Ekim 2013 Cuma günü; Hoş Geldiniz Turnuvası Açık İkili müsabakalarıyla başlayacak olan festival, 5 Ekim Cumartesi günü tekne ve yöre gezilerinin ardından iki seanslı Foça Belediye Başkanlığı Kupası Açık İkili Turnuvası ile devam edecek ve 6 Ekim Pazar günü Swiss Patton takım maçlarının ardından ödül töreni ile sona erecek.

Festivale Yunanistan'dan da 86 kişilik bir briç grubunun katılacağı öğrenildi.

Seyfi GÜL







Okunma: 2443
Okunma: 2443












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)