ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Karşıyakalı dağcılar bu haftasonunda Tire Kaplan Yaylası - Güme Dağı yürüyüşü yapacaklar

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 31.10.2013    

Karşıyakalı dağcılar bu haftasonunda Tire Kaplan Yaylası - Güme Dağı yürüyüşü yapacaklar



İzmir'in en eski dağcılık Kulüplerinden birisi olan İzmir Karşıyaka Dağcılık Kulübü bu hafta sonunda Tire Kaplan Yaylası - Güme Dağı yürüyüşü yapacaklar.

İzmir Karşıyaka Dağcılık Kulübü Başkanı Halim Barışık “Bu güzel yürüyüşümüz için; 03 Kasım 2013 Pazar günü sabah saat 08.00’da İzmir’den Tire’ye hareket edilecektir. Tire’de Derekahve’de önce yaklaşık yarım saat çay ve ihtiyaç molası verilecek ve mola sonrası yürüyüşümüz Derekahve’den başlayacaktır. Yürüyüşümüz normal ve hızlı gurup şeklinde iki ayrı gurup olarak yapılacaktır.



Normal gurubumuz Derekahve’den (yaklaşık 200 rakımlardan) Kaplan Yaylasına (yaklaşık 430 rakımlara) doğru yürüyecektir. Kaplan Yaylası’nda öğle molası verilecektir. Öğle molası sonrasında ise tekrar geriye yürünecek ve yaklaşık saat 15:30 gibi Tire’de olunacaktır. İsteyenler Tire’de 10 TL.’ye meşhur Tire Köftesi, salata, yoğurt ve tatlı yiyebileceklerdir. Hızlı (zirve) gurubumuz ise yine Derekahve’den (yaklaşık 200 rakımlardan) yürüyüşe başlayacak ve Güme Dağına (yaklaşık 1050 rakımlara) doğru çıkacaktır. Güme Dağı’nda öğle molası verilecektir. Mola sonrası tekrar geriye yürünecek ve yürüyüşümüz Tire’de son bulacaktır. Tire’de yaklaşık saat 17.00’ye kadar çay, ihtiyaç ve alış veriş molası verilecek ve mola sonrasında arabalarımıza binilerek geriye İzmir’e hareket edilecektir. Yürüyüş parkurumuz normal gurubumuz için yaklaşık 10 km., hızlı (zirve) gurubumuz için ise yaklaşık 16 km.’dir.

Tüm doğasever arkadaşlarımızı ve misafirlerimizi bu güzel yürüyüşümüze bekliyoruz. “ dedi.



www.kardak.org
www.facebook.com/groups/kardak/






Okunma: 2512
Okunma: 2512












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)