ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Dağcılar bu haftasonunda 10 Kasım nedeniyle “Bozdağ’da Ata’yı Anma ve Ata’ya Saygı Yürüyüşü yapacaklar

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 8.11.2013    

Dağcılar bu haftasonunda 10 Kasım nedeniyle “Bozdağ’da Ata’yı Anma ve Ata’ya Saygı Yürüyüşü yapacaklar



10 Kasım 2013 Pazar günü Türkiye Dağcılık Federasyonu, İzmir İl Temsilciliğinin organizasyonunda daha önceki yıllarda; İzmir Kemalpaşa Yukarıkızılca’da düzenlenen ve güzel İzmir’imizdeki dağcılık kulüplerimizin katılımıyla gerçekleştirilen “Ata’yı Anma ve Ata’ya Saygı Yürüyüşü” bu yıl Bozdağ'da yapılacak.

İzmir'in en eski dağcılık Kulüplerinden birisi olan İzmir Karşıyaka Dağcılık Kulübü, bu çok anlamlı etkinliğe her yıl olduğu gibi bu yılda katılacak.




İzmir Karşıyaka Dağcılık Kulübü Başkanı Halim Barışık “Etkinliğimiz iki ayrı grup olarak yapılacaktır;

I. GURUBUMUZ: Bu gurubumuz Bozdağ’da yapılacak ATA’yı ANMA ve ATA’ya SAYGI ETKİNLİĞİNE yetişebilmek için 10 Kasım 2013 Pazar günü sabah saat 06:00’da Girne’den, saat 06:15’de Bostanlı Kahvelerden, saat 06:30’da Karşıyaka İskele’den, saat 06:35’de Altınyol Turan ve Bayraklı Üst Geçit altından geçecek olan (küçük) aracımız saat 07:00'da Konak Köprülü Kavşağı altından yürüyüşümüze katılacak olan arkadaşlarımızı aldıktan sonra Basmane’den, Ankara Caddesi’nden, Osman Kibar Kavşağı Ege Üniversitesi Kampüsü girişinden, Belkahve’den, Turgutlu üzerinden Bozdağ’a ulaşacaktır. Bozdağ’da ATA’yı Anma etkinliği başlayacak, şiirler okunacak, konuşmalar yapılacak ve tam saat 09:05’de ATAMIZ için Saygı duruşu yapılacaktır. Saygı duruşundan sonra hep birlikte Bozdağ Zirveye (2156 rakıma) ATAMIZ için Saygı yürüyüşü yapılacaktır. Zirvede TÜRK BAYRAKLARIMIZ açılarak, ATAMIZA olan saygımız, sevgimiz, bağlılığımız gösterilecektir ve daha sonra tekrar Bozdağ merkeze inilecektir. Mola sonrası saat 17:00’da geriye İzmir’e hareket edilecektir.



II. GURUBUMUZ; Bu gurubumuz ise 10 Kasım 2013 Pazar günü sabah her zamanki gibi saat 07:00’da Girne’den, saat 07:05’de Mavişehir’den, saat 07:15’te Bostanlı Kahvelerden, saat 07:30’da Karşıyaka İskele’den, saat 07:35’de Altınyol Turan ve Bayraklı Üst Geçit altından geçecek olan arabamız saat 08:00'da Konak Köprülü Kavşağı altından yürüyüşümüze katılacak olan arkadaşlarımızı aldıktan sonra Basmane’den, Ankara Caddesi’nden, Osman Kibar Kavşağı Ege Üniversitesi Kampüsü girişinden, Belkahve’den, Turgutlu üzerinden Bozdağ’a ulaşacaktır. Yürüyüş öncesinde Bozdağ’da yaklaşık 15 dakika çay ve ihtiyaç molası verilecektir. Yürüyüşümüz Bozdağ’dan (yaklaşık 1150 rakımdan) başlayacak, önce spor yapılacak, spor sonrası gurubumuz normal ve hızlı gurup diye iki ayrı guruba ayrılacaktır. Hızlı gurubumuz zirveye (yaklaşık 2156 rakıma kadar) çıkıp inecek, normal gurubumuz ise yaklaşık 1750 rakımlarda öğle molası verecek ve mola sonrası geriye Bozdağ’a inecektir. Yürüyüşümüz tekrar Bozdağ’da sona erecek ve Bozdağ’da verilecek çay ve ihtiyaç molası sonrası saat 17:00’da arabalarımıza binilerek, geriye İzmir’e hareket edilecektir.

Tüm doğasever arkadaşlarımızı ve misafirlerimizi bu çok özel ve çok anlamlı ATA’yı ANMA ve ATA’ya SAYGI etkinliğimize TÜRK BAYRAKLARIMIZLA bekliyoruz.“ dedi



www.kardak.org
www.facebook.com/groups/kardak/






Okunma: 1806
Okunma: 1806












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)