ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Bucaspor Başkanı’ndan iddialı çıkış..

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 12.11.2013    

Bucaspor Başkanı’ndan iddialı çıkış..



Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur eşleşmeleri, yapılan kura çekimi ile belli oldu. Önceki turlarda Eyüpspor ve Aydınspor 1923'ü eleyen, diğer İzmir takımlarının elenmesiyle şehrin tek temsilcisi durumunda bulunan Bucaspor, Süper ligde şampiyonluk hesapları yapan Beşiktaş ile eşleşti.

3-4-5 Aralık tarihlerinde oynanacak maçın kesin tarih ve saati daha sonra belli olacak. Bucaspor Başkanı Hüsnü Kaya, kura çekimi sonrasında eşleşmeyi değerlendirdi. Beşiktaş gibi güçlü bir takımı ağırlayacaklarından dolayı mutlu olduklarını kaydeden Kaya, “Beşiktaş'ı eleyeceğimizi düşünüyorum. Bildiğiniz gibi Bucaspor, yakın geçmişte Süper Lig'de oynadı ve halen Süper Lig seviyesinde bir takım. Beşiktaş eşleşmesi Bucaspor'un geri dönüşü olacak.

Bu eşleşmeden çıkacak turu getiren bir galibiyet kulübümüz için can suyu olacak ve güzel günlerin başlangıcına merhaba diyecektir.

Genç oyunculardan kurulu bir takım olmamız sebebiyle de futbolcularımızın bu maça farklı bir motivasyonla hazırlanacağını düşünüyorum. İzmir'e ve Buca'ya güzel bir galibiyet yaşatarak tur atlayacağız, eminim ki Beşiktaş karşısında mücadele edecek futbolcularımız transfer döneminin en gözde futbolcuları olacaktır diye konuştu.






Okunma: 1471
Okunma: 1471












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)