ISSN 1308-8483
   ISSN 1308-8483
Bayraklı çalışanları Başkanlık Kupası’nda buluştu

   .:: Spor



  Yayın Tarihi: 17.7.2011    

Bayraklı çalışanları Başkanlık Kupası’nda buluştu



Bayraklı Belediyesi çalışanları birincisi düzenlenen Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası’nda bir araya geldi. Çalışanlar, başlama vuruşunu Başkan Hasan Karabağ’ın yaptığı turnuvanın ilk maçından itibaren kıyasıya bir mücadele içine girdi. Başkan Karabağ, çalışanların çeşitli spor faaliyetlerine katılarak hem birbirleriyle hem de diğer müdürlük çalışanlarıyla tanışıp kaynaştıklarını ve bir uyum içerisine girdiklerini söyledi.

Başlama vuruşu Başkandan…

Bayraklı Belediyesi’nin futbolcu çalışanları birincisi düzenlenen Başkanlık Kupası’nda buluştu. Çalışanların spor dolu aktivitelerinin başlama vuruşunu ise Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ yaptı. Başkan Karabağ, Destek Hizmetleri ve İmar Müdürlüğü çalışanları arasındaki karşılaşma öncesi sporculara başarı dileklerinde bulundu.

Çalışanların hepsi benim gözümde şampiyon

Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası gibi aktivitelerin Belediye çalışanları arasında arkadaşlığı arttırarak birbirleri arasındaki motivasyonu da güçlendirdiğine dikkat çeken Başkan Hasan Karabağ, “Çalışanlarımızın spor karşılaşmasında bir araya gelmesi çok güzel. Herkes çalıştığı birim için ter döküyor. Aralarında tatlı bir rekabet de var. Maçları izledim. Çok yetenekli kardeşlerimiz var. Halka hizmet için var güçleriyle emek sarf ederek Bayraklı Belediyesi’nin adını İzmir’e duyuran tüm çalışanlar benim gözümde zaten şampiyonlar” dedi.

Final 28 Temmuz’da…

Fen, Temizlik İşleri Müdürlüğü 2 takımla, Park Bahçeler, Destek Hizmetleri, İmar, Park-Bahçeler, Sağlık İşleri, Spor Müdürlüğü, Mali Hizmetler ve Güvenlik birimlerinden oluşan 12 takım haftada iki gün Şehit Ümit Boz Tesislerinde bir araya geliyor. 1. Başkanlık Kupası Futbol Turnuvası, grup müsabakalarının tamamlanmasının ardından çeyrek ve yarı final maçlarından sonra 28 Temmuz’daki Final maçı ile sona erecek.






Okunma: 1265
Okunma: 1265












Booking.com


   |   Hakkımızda    |    İletişim    |    Yasal Uyarı    |


    © FocaFoca.com tüm hakları saklıdır.   (03/2005)